Η Canon Ευρώπης, παγκόσμια πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, αποκαλύπτει το νέο, 3-σε-1, πολυλειτουργικό εκτυπωτή inkjet για χρήστες που τυπώνουν, σαρώνουν και αντιγράφουν στο σπίτι.

Ο εκτυπωτής της σειράς PIXMA TS3150 είναι εύκολος στη χρήση, κομψά σχεδιασμένος και διαθέτει συνδεσιμότητα WiFi, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για οικογένειες, σπουδαστές και για όσους επιθυμούν να τυπώνουν έγγραφα και ζωντανές εικόνες από τις ξεχωριστές τους στιγμές.

Εξοπλισμένος με ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά, ο εκτυπωτής της σειράς PIXMA TS3150 διαθέτει μια νέα σχεδίαση που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και αντοχή, αισθητήρα ανίχνευσης χαρτιού, εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς περιθώριο1 και ασύρματη συνδεσιμότητα, η οποία του επιτρέπει να συνδέεται με το ολοένα και πιο εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο των εφαρμογών (apps) της Canon. Ο εκτυπωτής της σειράς PIXMA TS3150 είναι διαθέσιμος σε μαύρο και λευκό2 και είναι μια κομψή, εύχρηστη επιλογή για όλους.

Νέα, κομψή σχεδίαση
Η επιφάνεια της συσκευής είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό στις γρατζουνιές υλικό, το οποίο καθαρίζεται εύκολα, κι έτσι οι γονείς δε χρειάζεται να ανησυχούν όταν τα παιδιά το λερώνουν με τα χέρια τους. Η γυαλιστερή εγχάρακτη επιφάνεια δεν επιτρέπει την εμφάνιση ανεπιθύμητων χαράξεων, διατηρώντας ανέπαφο το, υψηλής ποιότητας, ελκυστικό εξωτερικό περίβλημα του εκτυπωτή της σειράς
PIXMA TS3150.

Εύκολος στη χρήση
Αυτή η εύχρηστη και οικονομική συσκευή διαθέτει οθόνη
LCD 3,8 εκατοστών και κουμπιά για γρήγορη και απροβλημάτιστη ρύθμιση της ασύρματης σύνδεσης. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν με μια ματιά τις ρυθμίσεις εκτύπωσης και διαχείρισης χαρτιού. Η σύνδεση του εκτυπωτή είναι εύκολη: χρησιμοποιώντας ένα μονάχα κουμπί, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία Access Point Mode, με την οποία ο εκτυπωτής συνδέεται χωρίς την ανάγκη χρήσης router. Η νέα δυνατότητα ανίχνευσης χαρτιού διευκολύνει και επιταχύνει τη διαδικασία εκτύπωσης για οικογένειες και σπουδαστές με πολλές υποχρεώσεις.

Προηγμένη συνδεσιμότητα και δυνατότητες διαμοιρασμού
Η αξιόπιστη ασύρματη συνδεσιμότητα
WiFi του εκτυπωτή της σειράς PIXMA TS3150, επιτρέπει στους χρήστες να τυπώνουν απευθείας από το δικό τους smartphone ή το tablet τους, για ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία.

Η εφαρμογή Canon PRINT app επιτρέπει την εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση χωρίς την ανάγκη χρήσης υπολογιστή PC ή Mac, δημιουργώντας έτσι μια ενιαία εμπειρία ασύρματης σύνδεσης.

Με τη χρήση της εφαρμογής Canon PRINT App, και του PIXMA Cloud Link, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν από αλλά και να ανεβάσουν προς τα κοινωνικά δίκτυα και δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης, όπως το Google Drive, έγγραφα και φωτογραφίες. Είτε αφορά εκτύπωση ή σάρωση3, το PIXMA Cloud Link είναι ιδανικό για τους ενθουσιώδεις λάτρεις της φωτογραφίας και τους οπαδούς του Instagram, που θέλουν να τυπώνουν ζωντανές εικόνες απευθείας από τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης. Ο εκτυπωτής της σειράς PIXMA TS3150 υποστηρίζει εκτυπώσεις4 στο παραδοσιακό τετράγωνο φορμά του Instagram5, και επιτρέπει την εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς περιθώρια, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να πετύχουν υψηλής ποιότητας φινίρισμα στο σπίτι.

Ο εκτυπωτής της σειράς PIXMA TS3150 υποστηρίζει επίσης AirPrint™ για Apple iOS™, Mopria® για Android™ και συσκευές Windows 10 Mobile, επιτρέποντας στους χρήστες να τυπώνουν άμεσα.

Ατελείωτη δημιουργικότητα για όλη την οικογένεια
Η νέα εφαρμογή της
Canon, Message in Print6, επιτρέπει στους χρήστες να ενθέτουν αόρατα μηνύματα στις φωτογραφικές τους εκτυπώσεις, είτε αυτά είναι animations, μουσική, βίντεο ή κείμενο. Ο παραλήπτης μπορεί να αποκωδικοποιήσει το μήνυμα κρατώντας το δικό του iPhone πάνω από την τυπωμένη φωτογραφία. Με το διαμοιρασμό των αναμνήσεων με αυτόν τον εξατομικευμένο τρόπο, η Canon βοηθά το κοινό να πει τις δικές του ιστορίες πίσω από τις εικόνες του.

Ο εκτυπωτής της σειράς PIXMA TS3150 είναι συμβατός με τις φιλικές, για την οικογένεια, υπηρεσίες της Canon, καθώς και software που περιλαμβάνει τα Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy PhotoPrint+ και My Image Garden, προσφέροντας έτσι χαρά σε όλη την οικογένεια και χαρίζοντας δημιουργική έμπνευση με νέους διαδραστικούς τρόπους διαμοιρασμού των εικόνων. Είτε τυπώνει κανείς εξατομικευμένες κάρτες ή ημερολόγια, είτε τυπώνει φωτογραφίες για το οικογενειακό άλμπουμ, τα παιδιά θα παραμείνουν απασχολημένα για ώρες.

Από την εκτύπωση όμορφων φωτογραφιών αξιομνημόνευτων στιγμών ή σημαντικών εγγράφων, ο εκτυπωτής της σειράς PIXMA TS3150 παρέχει υψηλή ποιότητα εκτύπωσης σε προσιτή τιμή. Εύχρηστος, βολικός, αξιόπιστος και τεχνολογικά προηγμένος, ο εκτυπωτής της σειράς PIXMA TS3150 είναι ο κομψός εκτυπωτής για όλους.

1 Εκτύπωση χωρίς περιθώρια διάστασης μέχρι και 13x18 εκατοστά

2 Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή

3 Οι δυνατότητες scan to cloud και scan to mail είναι διαθέσιμες μόνο στους χρήστες γνήσιων μελανιών Canon

4 Υποστηρίζεται από τα My Image Garden, PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ και Canon PRINT app

5 Χρησιμοποιώντας το φωτογραφικό χαρτί Canon Glossy II Photo Paper Plus σε διάσταση 13x13 εκατοστών

6 Προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε iPhone με IOS9 και μεταγενέστερο