Η Atcom ανακοίνωσε σήμερα ότι απέσπασε το βραβείο Microsoft Country Partner of the Year Award 2017 για την Ελλάδα.

Η εταιρεία διακρίθηκε μεταξύ ενός διεθνούς πεδίου κορυφαίων συνεργατών της Microsoft, ως προς την επίδειξη αριστείας στην καινοτομία και υλοποίηση λύσεων προς τους πελάτες της, βασισμένων στην τεχνολογία της Microsoft.

Ο Κωνσταντίνος Θεοτοκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ATCOM δήλωσε: “Η εκ νέου αναγνώριση και βράβευση της ATCOM ως Microsoft Country Partner of the Year για δεύτερη φορά, αποτελεί πράγματι εξαιρετική τιμή. Θεωρούμε πως το βραβείο αυτό υπογραμμίζει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την αφοσίωσή μας στην καινοτομία καθώς αναδεικνύει το υψηλότατο επίπεδο των έργων μας στην ελληνική ψηφιακή οικονομία. Η συνεργασία μας με τη Microsoft δεν μας προσφέρει απλώς ανεκτίμητης αξίας εμπειρία, είτε πρόκειται για τις Azure Cloud Platform Gold Partner, Cloud Solution Provider ή και Gold Application Development Partner υπηρεσίες μας, αλλά εγγυάται το ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμη πιο προηγμένες λύσεις για τις αυξανόμενες επιχειρηματικές τους ανάγκες και προδιαγραφές».

Βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν σε πληθώρα κατηγοριών, με τους νικητές να επιλέγονται μεταξύ περισσότερων από 2800 συμμετεχόντων από 115 χώρες παγκοσμίως. Η ATCOM αναγνωρίστηκε για την παροχή κορυφαίων λύσεων και υπηρεσιών, καθώς και για τη στενότατη συνεργασία της με τη Microsoft Hellas.

Το βραβείο Microsoft Country Partner of the Year απονέμεται σε συνεργάτες της Microsoft ανά χώρα, οι οποίοι έχουν επιδείξει επιχειρηματική αριστεία στην ενσωμάτωση τεχνολογικών λύσεων της Microsoft σε πολλαπλούς πελάτες το προηγούμενο έτος. Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει την επιτυχία της ATCOM όσον αφορά στην αποτελεσματική συνεργασία με τη Microsoft Hellas, καθώς και την παράλληλη ανάδειξη της καινοτομίας, του επιχειρηματικού αντικτύπου αλλά και της διασφάλισης αφενός της ικανοποίησης υφιστάμενων πελατών και αφετέρου της απόκτησης νέων.

Είναι τιμή μας που αναγνωρίζουμε την ATCOM ως Microsoft Country Partner of the Year για την Ελλάδα”, δήλωσε ο Ron Huddleston, Corporate VP & One Commercial Partner της Microsoft. «Η ATCOM αποτελεί άριστο παράδειγμα της τεχνογνωσίας και της καινοτομίας που παρατηρούμε στην κοινότητα των συνεργατών της Microsoft στην υλοποίηση λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού».

To βραβείο Microsoft Partner of the Year αναγνωρίζει τους συνεργάτες της Microsoft, οι οποίοι έχουν αναπτύξει και προσφέρει το προηγούμενο έτος εξαιρετικές τεχνολογικές λύσεις βασιζόμενες σε προϊόντα και υπηρεσίες της Microsoft.