ο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας το οποίο φέτος πραγματοποιείται με τη στήριξη Wind.

Το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας είναι μια σημαντική διοργάνωση της Τέχνης και φέτος είναι αφιερωμένο στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού χορού Ζουζού Νικολούδη. Για δέκα ημέρες, από τις 14 έως τις 23 Ιουλίου 2017, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν το έργο τους στους φιλότεχνους επισκέπτες της από όλο τον κόσμο.

Η Wind  διαθέτει στη διοργάνωση και τους επισκέπτες της, Δωρεάν το δίκτυο οπτικών ινών της, τεχνολογία αιχμής, για πρόσβαση στο Internet με υπέρ-υψηλές ταχύτητες.Η Wind με μεγάλη χαρά στηρίζει το φεστιβάλ και παράλληλα καλύπτει το Μέγαρο Χορού με τεχνολογίες αιχμής. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα δημοτικά κτίρια στην Ελλάδα που συνδέονται με δίκτυο οπτικών ινών υπέρ-υψηλών ταχυτήτων, γεγονός που συμβάλλει στην περαιτέρω αναβάθμιση της ήδη επιτυχημένης διοργάνωσης, διεθνών προδιαγραφών» ανέφερε χαρακτηριστικά o Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Wind Ελλάς.

Η σύνδεση στο Internet με υπέρ – υψηλές ταχύτητες που κατά περίπτωση αγγίζουν και το 1 Gbps είναι ήδη πραγματικότητα για τους τυχερούς χρήστες που δοκιμάζουν το πιλοτικό δίκτυο οπτικών ινών της Wind στην Καλαμάτα, το οποίο είναι σε δοκιμαστική λειτουργία εδώ και έξι μήνες.

Έχοντας λάβει το πράσινο φως από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων για την πλήρη ανάπτυξη του επενδυτικού της πλάνου για δίκτυα νέας γενιάς στη σταθερή τηλεφωνία, η Wind πλέον προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην ολοκλήρωση του δικτύου οπτικών ινών στην Καλαμάτα και πολύ σύντομα, η πρωτεύουσα της Μεσσηνίας θα είναι η πρώτη πόλη στη χώρα μας που θα συνδεθεί στο διαδίκτυο με υπέρ – υψηλές ταχύτητες.

Με την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου, το δίκτυο οπτικών ινών της WIND θα καλύπτει το 88% των γραμμών της πόλης και οι κάτοικοι της Καλαμάτας θα απολαμβάνουν ταχύτητες που κατά μέσο όρο θα ξεπερνούν τα 250 Mbps, βιώνοντας μια πολύ διαφορετική εμπειρία συνδεσιμότητας σε σύγκριση με σήμερα που οι ταχύτητες δεν αγγίζουν καν τα 24 Mbps (ADSL) ή φτάνουν ως τα 50 Mbps (VDSL).