H εξαιρετικά δημοφιλής τηλεόραση OLED E7 TV της LG Electronics (LG) ανακηρύχτηκε ως ο «Βασιλιάς των Τηλεοράσεων 2017» στο 14ο CE Week TV Shootout, ένα διαγωνισμό μεταξύ των κορυφαίων τηλεοράσεων 4K Ultra HD, των μεγαλύτερων κατασκευαστών, που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της CE Week, στη Νέα Υόρκη.

Φέτος είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που η LG OLED κερδίζει στο διαγωνισμό CE Week Shootout και η πρώτη φορά που ένας κατασκευαστής κερδίζει και στις τρεις κατηγορίες.

Η 65 ιντσών LG OLED E7 τηλεόραση συνδυάζει το μοναδικά λεπτό σχεδιασμό της οθόνης Picture-On-Glass, την κορυφαία ποιότητα της OLED εικόνας, την τεχνολογία Dolby Atmos® όπου ο ήχος ‘ταξιδεύει’ προς κάθε κατεύθυνση και παρέχει ήχο 360 μοιρών και την τεχνολογία Active HDR, χάρη στην οποία επιτυγχάνεται βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας HDR σε κάθε σκηνή, προσφέροντας συνολικά στο θεατή μια απαράμιλλη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου.

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου διαγωνισμού CE Week TV Shootout™ πραγματοποιούνται ενδελεχείς συγκρίσεις μεταξύ όλων των κορυφαίων μοντέλων, των μεγαλύτερων κατασκευαστών με στόχο να επιλεγεί το πλέον τεχνολογικά προηγμένο προϊόν. Η φετινή εκδήλωση ξεχώρισε τις καλύτερες τηλεοράσεις σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες: Studio Lighting/Home Theater, HDR, και Streaming Performance.

Η βαθμολόγηση των τηλεοράσεων πραγματοποιήθηκε από επαγγελματίες κριτές αφού πρώτα αξιολόγησαν τα χαρακτηριστικά τους λαμβάνοντας υπόψη αρκετά κριτήρια, μεταξύ άλλων, την αναλογία αντίθεσης, τον κορεσμό χρώματος, τον όγκο χρώματος, τη χρωματομετρία και τα motion artifacts. Για την εξασφάλιση του ισότιμου ανταγωνισμού μεταξύ όλων των κατασκευαστών, κάθε τηλεόραση που συμμετείχε στην αξιολόγηση αγοράστηκε στο λιανικό εμπόριο, προγραμματίστηκε από τους διοργανωτές και βαθμολογήθηκαν από πιστοποιημένους ειδικούς βαθμονόμησης στον κλάδο της τηλεόρασης.

«Είμαστε πάντα ταπεινοί, αλλά δεν γίνεται να μην είμαστε και ενθουσιασμένοι που είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία που έχουμε λάβει αυτή τη διάκριση για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές» δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος της LG Electronics Home Entertainment Company, για να συμπληρώσει πως «Είμαστε περήφανοι ως εταιρεία γιατί πρώτοι φέραμε τις τεχνολογίες OLED και Dolby Atmos στην αγορά, ωστόσο η αναγνώριση πως οι LG τηλεοράσεις είναι κορυφαίες, από ειδικούς του κλάδου, πάντα προσφέρει ικανοποίηση.»

Η σειρά τηλεοράσεων LG 2017 OLED TV αποτελείται από τα μοντέλα 77 και 65 ιντσών W7, τα 77 και 65 ιντσών G7, τα 55 και 65 ιντσών Ε7, τα 55 ιντσών C7 και τα 65 και 55 ιντσών Β7. Κάθε μοντέλο της σειράς του 2017 προσφέρει την απαράμιλλη δυνατότητα της OLED να αναπαράγει τις πιο ζωντανές εικόνες από οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία οθόνης. το απόλυτο μαύρο, μεγαλύτερη φωτεινότητα, διευρυμένη χρωματική παλέτα και εκπληκτικές εικόνες ακόμα και σε ευρείες γωνίες θέασης.