Η Cοsmote, απαντώντας στις ανάγκες των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων για την εξυπηρέτηση των πελατών τους, προσφέρει το Cosmote POS1 για αποδοχή πληρωμών μέσω κάρτας, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς καμία δέσμευση για έναν ολόκληρο χρόνο2.

Για να επωφεληθούν της προσφοράς οι επαγγελματίες μπορούν να επισκεφθούν έως 31/7 ένα κατάστημα Cosmote ή Γερμανός και να αποκτήσουν χωρίς δεσμεύσεις Cosmote POS επιλέγοντας ενσύρματη ή ασύρματη συσκευή, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Επιπλέον, η Cοsmote προσφέρει τη φθηνότερη Mobile POS συσκευή της αγοράς με 15€ μόνο.

Η διαδικασία ενεργοποίησης του Cosmote POS είναι άμεση, ενώ οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την τράπεζα3 όπου επιθυμούν να γίνεται η πίστωση των χρημάτων από τις συναλλαγές τους μέσω POS, αρκεί να διατηρούν αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό.

Η Cosmote σε συνεργασία με τη First Data Merchant Solutions (Hellas) EΠΕ, διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά COSMOTE POS με δυνατότητα πληρωμών μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, με υψηλή ταχύτητα συναλλαγών και απόλυτη ασφάλεια χάρη στην τεχνολογία Chip & PIN.

1 Ισχύει στο πρόγραμμα COSMOTE POS EthernetWiFi.

2 Μετά τον πρώτο χρόνο το πάγιο διαμορφώνεται στα 4 € μηνιαίως .

23 Αφορά στις 4 μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες.

3