Η Data Communication Α.Ε., εταιρία πληροφορικής και στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft, θα δώσει το δυναμικό της παρόν, ως ενεργός υποστηρικτής στο «SALES in Action 2017» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 7 Ιουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς.

Η Boussias Communications διοργανώνει για πρώτη χρονιά το συγκεκριμένο συνέδριο που θα φιλοξενήσει τις καλύτερες πρακτικές, που έχουν υλοποιηθεί από τα τμήματα πωλήσεων. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΙΠΕ (Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος).

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η κα Έλενα Ανδρέου, Business Development Manager Corporate Solutions Division της Data Communication θα παρουσιάσει πώς τα στελέχη πωλήσεων μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που συναντάνε καθημερινά κατά τη διάρκεια ενός κύκλου πώλησης, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα μίας ολοκληρωμένης λύσης βασισμένη στο CRM της Microsoft. Μέσα από την ομιλία της με τίτλο «Does your Customer Relationship Management System boost your sales performance?» οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν πως με εφόδια την άριστη τεχνογνωσία της Data Communication και την πολυετή εμπειρία της στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Microsoft θα καταφέρουν να «εκτοξεύσουν» την παραγωγικότητα του τμήματος πωλήσεων της επιχείρησής τους.

Το CRM, σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (Customer Relationship Management), δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πωλητή να έχει πλήρη εικόνα του συνόλου της επικοινωνίας με κάθε πελάτη του, από την πρώτη επαφή έως και τις υπηρεσίες μετά την πώληση. Ενσωματώνοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία και πληθώρα εξειδικευμένων λειτουργιών, το CRM συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει ένας πωλητής στους πελάτες του, αλλά και στην ενίσχυση των πωλήσεων μέσα από εύστοχες και αποδοτικές εκστρατείες μάρκετινγκ.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Data Communication είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους ISVs της Microsoft στην Ελλάδα.