Καθώς η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αρχιτεκτονικής δημιουργίας, το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ως χορηγός Τεχνολογίας από την εκδήλωση του αρχιτεκτονικού portal ARCHISEARCH.gr για τα 6 χρόνια από την ίδρυσή του. Διοργανωτής και οικοδεσπότης της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στον ιδιαίτερο εκθεσιακό χώρο της εταιρείας Kanelli S.A. στον Πειραιά, στις 3 Ιουλίου 2017, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες επιχειρηματίες από τον χώρο της Αρχιτεκτονικής και του Design και ιδρυτής της πρωτοποριακής ιντερνετικής πλατφόρμας DESIGNLOBBY, ο κ. Βασίλης Μπαρτζώκας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πάνω από 700 καταξιωμένοι αρχιτέκτονες και σχεδιαστές που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το φωτογραφικό λεύκωμα «Ορθογραφίες» που παρουσίασε, αμέσως μετά το MoMA, ο διακεκριμένος φωτογράφος Γιώργης Γερόλυμπος στις εντυπωσιακές λύσεις Digital Signage της LG. Πιο συγκεκριμένα, το λεύκωμα παρουσιάστηκε στα LG Ultra HD 55’’ & 75’’ digital signage monitors που χαρακτηρίζονται από υψηλή ανάλυση εικόνας, 4 φορές υψηλότερη από την Full HD, και στην LG OLED 4K HDR 65” τηλεόραση, με τη μοναδικά λεπτή οθόνη τεχνολογίας OLED που χάρη στα αυτό-φωτιζόμενα pixel προσφέρει το πιο βαθύ μαύρο και τα πιο ζωντανά χρώματα ενώ ο Picture-on-Glass σχεδιασμός προσδίδει μια πρωτοφανή κομψότητα στον χώρο.

Επιπλέον, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το LG Asymmetric Video wall, ένα ψηφιακό έργο τέχνης ιδιαίτερου σχεδιασμού, αποτελούμενο από τα μοναδικά στην αγορά LG Ultra Stretch 86’’ signage monitors, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν είτε σε Landscape ή Portrait εγκατάσταση, ενώ χάρη στη λειτουργία Picture-by-Picture, η οθόνη μπορεί να διαιρεθεί ακόμη και σε τέσσερα μέρη.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχουμε στην σημερινή εκδήλωση του αρχιτεκτονικού portal Archisearch. Καταξιωμένοι αρχιτέκτονες και σχεδιαστές είδαν σήμερα ότι οι επαγγελματικές λύσεις Digital Signage της LG αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό κομψής σχεδίασης και εξαιρετικής ποιότητας εικόνας, αναδεικνύοντας την αρχιτεκτονική και το design του χώρου στο οποίο εγκαθίστανται.»

Ο κ. Βασίλης Μπαρτζώκας, CEO & Ιδρυτής του ARCHISEARCH.gr δήλωσε: «H νέα αυτή συνεργασία με την LG είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς και αποτελεί το ξεκίνημα μιας σειράς μελλοντικών συνεργασιών που θα συμβάλουν στην περεταίρω ανάδειξη της αρχιτεκτονικής και του σύγχρονου design στην Ελλάδα.»