Αν είσαι λάτρης του gaming και από αυτούς που αναρωτιούνται πώς θα περάσουν όμορφα το Σαββατοκύριακο, τότε το PlayStation® έχει εξαιρετικά νέα για εσένα και τους φίλους σου.

Η αγαπημένη gaming πλατφόρμα θα βρίσκεται ακόμη μία χρονιά στο GameAthlon, έτοιμη να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις μέσα από πολυαναμενόμενους αλλά και κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν τελευταία.

Στο φετινό GameAthlon, το κορυφαίο gaming και e-sports event της Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Ιουλίου, στο γήπεδο Taekwon-Do θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ένα διήμερο γεμάτο δράση και μοναδικές εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του PlayStation® θα σε περιμένει ένα από τα highlight της φετινής διοργάνωσης, το Gran Turismo Sport με την ισχύ του PlayStation 4 Pro. Εκεί θα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μία πρώτη γεύση από τo Racing τίτλο, αρκετά νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία της, που αναμένεται αυτό το Φθινόπωρο. Κάτσε στη θέση του οδηγού στα Gran Turismo Sport racing pods και άσε την αδρεναλίνη να χτυπήσει «κόκκινο», πίσω από το τιμόνι κορυφαίων racing supercars.

Ακόμα, απόλαυσε μία ασυναγώνιστη και καθηλωτική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας με το FPS game Farpoint, έναν αποκλειστικό τίτλο για το PlayStation®VR. Η εμπειρία φτάνει σε άλλο επίπεδο με το ειδικό χειριστήριο στόχευσης PS VR Aim Controller που με τους ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης και τον εργονομικό του σχεδιασμό υπόσχεται ένα μοναδικό ταξίδι επιβίωσης στον εχθρικό εξωγήινο κόσμο του Farpoint!

Ραντεβού λοιπόν με το PlayStation® στο GameAthlon! Αυτό το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουλίου από τις 11:00 μέχρι τις 22:00, με δωρεάν είσοδο στο γήπεδο TaekwonDO.