Το 2ο LG AegeanBall Festival 2017, στο οποίο Χρυσός Χορηγός Ονομασίας ήταν η LG Electronics (LG) Ελλάς, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και ήταν μια πραγματική γιορτή του αθλητικού ιδεώδους και της αξίας της συμμετοχής.

Το μεγαλύτερο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στην Ελλάδα αποτέλεσε την ιδανική πρωτοβουλία για να συνεχίσει τις δράσεις του το πρόγραμμα LG Αθλητές του Αύριο’ που υλοποιείται στο πλαίσιο της πλατφόρμας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Είναι ωραία να συμμετέχεις» της LG.

Το νέο Πρόγραμμα LG Αθλητές του Αύριο’ επικεντρώνεται στη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής ενώ επιδιώκει να ενθαρρύνει παιδιά και εφήβους να συνεχίσουν να αθλούνται έτσι ώστε να αναδείξει τη νέα γενιά αθλητών. Η συμβολή του διεθνή μπασκετμπολίστα και αθλητή-πρότυπο Γιώργου Πρίντεζη στο πρόγραμμα, στο πλαίσιο του LG AegeanBall Festival, ήταν φυσική εξέλιξη καθώς ταιριάζει απόλυτα με τις αξίες και το όραμα που προάγει η LG.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες της 4ης κατηγορίας παίδων – κορασίδων συναντήθηκαν με τον Γιώργο Πρίντεζη, μετά την ολοκλήρωση της απονομής της νικητήριας ομάδας της κατηγορίας με το κύπελλο των LG Αθλητών του Αύριο’, όπου μοιράστηκε τις δικές του εμπειρίες ως αθλητής και συζήτησε για την αξία του αθλητισμού και για τις θυσίες που πρέπει να κάνει ένας αθλητής για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας επίσης μετέδωσε στους νεαρούς συμμετέχοντες τη δύναμη της συμμετοχής και της άθλησης και τα ενέπνευσε προκειμένου να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία της νέας γενιάς αθλητών.

Ο κ. Γιώργος Πρίντεζης, διεθνής μπασκετμπολίστας, δήλωσε για το πρόγραμμα: «Η πρωτοβουλία της LG να μεταδώσει τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό, να αναδείξει και να υποστηρίξει τη νέα γενιά αθλητών μέσα από το πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ είναι σπουδαία. Μέσα από τέτοιες ενέργειες κάθε νέο παιδί μπορεί να πάρει σημαντικά εφόδια για το μέλλον του που θα το βοηθήσουν να πετύχει τα όνειρά του.»Πρεσβεύοντας το μήνυμα «Life is Good, Είναι Ωραίο να συμμετέχεις!», η εταιρεία στηρίζει διοργανώσεις με κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: «Ο αθλητισμός για εμάς στην LG αποτελεί έναν τομέα δράσης που καλλιεργεί και εξελίσσει τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα και τον θεωρούμε σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητας. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που το Πρόγραμμα LG Αθλητές του Αύριο’ εξελίσσεται και μέσα από το LG AegeanBall Festival καθώς αποτελεί μια διοργάνωση που προάγει τα σωστά ερεθίσματα και την απαιτούμενη κουλτούρα στην κοινωνία και τον αθλητισμό.»