Η Canon Europe  ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της EOS 200D, της πιο πρόσφατης φωτογραφικής μηχανής DSLR που σας επιτρέπει να διηγείστε τις ιστορίες των εμπειριών σας όπως ποτέ άλλοτε.

Η EOS 200D είναι σχεδιασμένη για να αναβαθμίσει τις φωτογραφίες σας στο επόμενο επίπεδο δημιουργικότητας και ποιότητας εικόνας. Είναι η τέλεια φωτογραφική μηχανή για όλους όσοι χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα εντατικά το κινητό τους τηλέφωνο για λήψη φωτογραφιών και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τη μετάβαση στην πρώτη τους φωτογραφική μηχανή.

Η Canon EOS 200D απευθύνεται σε όσους επιζητούν μια κομψή, ελαφριά και εύχρηστη μηχανή. Για φωτογραφίες ή βίντεο, αυτή είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να καταγράψουν και να μοιραστούν τις ιστορίες τους από κάθε πτυχή της ζωής τους. Είτε πρόκειται για λήψεις στο ηλιοβασίλεμα πάνω από το Ταζ Μαχάλ, είτε με την οικογένεια και τους φίλους στο σπίτι, το μικρό μέγεθος της EOS 200D την καθιστά ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση.

Κορυφαία, νέα τεχνολογία για το 2017

Η EOS 200D είναι η ελαφρύτερη, στον κόσμο, DSLR της Canon με οθόνη πολλαπλών γωνιών variangle1, και διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογίες του 2017, τις οποίες δανείζεται από τις κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές της Canon, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας κάθε φορά. Από τις λεπτομέρειες στις σκιές έως τα πολύ φωτεινά θέματα και με καθηλωτική ανάλυση, η EOS 200D εγγυάται έλεγχο πάνω στο βάθος πεδίου, έτσι ώστε να πετύχετε τις πιο όμορφες εικόνες με φλουταρισμένο παρασκήνιο σε όλες σας τις λήψεις.

Η ΕOS 200D διαθέτει το παγκοσμίως2 ταχύτερο σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS Auto Focus, το οποίο εξασφαλίζει ότι η μηχανή εστιάζει γρήγορα και με ακρίβεια, έτσι ώστε τα θέματα να είναι ευκρινέστερα από κάθε άλλη φορά. Ο νεότερος αισθητήρας τύπου APSC βελτιώνει την απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και επιτρέπει τη λήψη πανέμορφων εικόνων, όταν δύει ο ήλιος και αρχίζουν να εμφανίζονται τα αστέρια.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη μηχανή DSLR διαθέτει τον τελευταίο επεξεργαστή της Canon, τον DIGIC 7. Αυτός ο “εγκέφαλος” της μηχανής βελτιστοποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις για κάθε περίσταση, καθιστώντας εύκολη τη λήψη εξαιρετικής ποιότητας εικόνων, με μειωμένο οπτικό θόρυβο, κάθε φορά.

Ευχρηστία και εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Η EOS 200D διαθέτει viewfinder, αλλά και οθόνη ρυθμιζόμενη σε πολλαπλές γωνίες (variangle), με δυνατότητες αφής, κάτι που αποτελεί σπουδαίο πλεονέκτημα για κάποιον που αποκτά την πρώτη του φωτογραφική μηχανή DSLR. Μπορείτε να προσεγγίσετε πολύ κοντά στο θέμα σας με τη μέγιστη δυνατή ευκρίνεια χάρη στο viewfinder, ενώ παράλληλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την περιστρεφόμενη οθόνη variangle για να καταγράψετε δύσκολες πόζες από κάθε θέση. Μπορείτε επίσης να εναλλάσσετε τη λειτουργία μεταξύ της οθόνης και του viewfinder, για να έχετε την τέλεια λήψη κάθε φορά, ενώ η δυνατότητα αφής εξασφαλίζει ότι η μετάβαση από τη χρήση ενός smartphone είναι εύκολη.

Η EOS 200D διαθέτει επίσης ένα διαισθητικό σύστημα χειρισμού, το οποίο επεξηγεί τις λειτουργίες κατά τη διάρκεια της χρήσης. Το σύστημα χειρισμού Guided UI χρησιμοποιεί εύκολο στην κατανόηση οπτικό τρόπο καθοδήγησης, το οποίο βοηθά στην επεξήγηση των επιπτώσεων που θα έχουν οι διάφορες ρυθμίσεις στη φωτογραφία, αλλά φυσικά μπορεί να απενεργοποιηθεί, από τη στιγμή που θα είστε πλέον έμπειροι.

Κομψή εμφάνιση και συμβατότητα με smartphones3

H EOS 200D είναι η πρώτη μηχανή DSLR της Canon που διαθέτει κατάσταση λειτουργίας selfie, και διαθέτει δυνατότητα βελτίωσης της απεικόνισης της επιδερμίδας, και φλουταρίσματος του παρασκηνίου για όσους είναι ενθουσιώδεις φίλοι του Instagram. Οι fashionistas μπορούν επίσης να εκφράσουν το δικό τους στυλ πριν ακόμη πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους λήψεις, καθώς η EOS 200D θα είναι διαθέσιμη με τρεις επιλογές χρωμάτων: το κλασσικό μαύρο Canon Black, ένα τολμηρό λευκό και ένα μοντέλο Silver & Tan, εμπνευσμένο από τη vintage αισθητική.

Όσοι χρησιμοποιούν τη φωτογραφική μηχανή εν κινήσει, θα αξιοποιήσουν τη συμβατότητα με smartphones4, και την ενσωματωμένη συνδεσιμότητα με Wi-Fi και Bluetooth®4, για να μοιράζονται εύκολα, υψηλής ποιότητας εικόνες στα social media, με τη βοήθεια της εφαρμογής Canon Camera Connect app.

Αυτή η υπέροχα ελαφριά και εύχρηστη φωτογραφική μηχανή διαθέτει την τελευταία τεχνολογία της Canon. Είναι συμβατή με το οικοσύστημα Canon EOS, που περιλαμβάνει φακούς, φλας και αξεσουάρ και σας βοηθά να πετύχετε οποιαδήποτε λήψη χρειάζεστε: τίποτα δεν σας είναι αδύνατο. Χάρη στο στυλ και τη μοντέρνα εμφάνισή της, η EOS 200D είναι τέλεια για χρήστες smartphones ή compact φωτογραφικών μηχανών, που θέλουν να αναβαθμίσουν τη δημιουργικότητά τους σε ανώτερο επίπεδο.

1 Η ελαφρύτερη DSLR στον κόσμο

Ελαφρύτερη μηχανή με αισθητήρα APSC DSLR και οθόνη Variangle. Ο ισχυρισμός αφορά στο μαύρο μοντέλο: περίπου 453g, σύμφωνα με το πρότυπο μέτρησης CIPA. Από 28 Ιουνίου 2017, βάσει έρευνας της Canon, Inc.

2 Το ταχύτερο σύστημα AF στον κόσμο

* Μεταξύ ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών με εναλλασσόμενους φακούς και αισθητήρα μεγέθους APSC με σύστημα AF ανίχνευσης διαφοράς φάσης στο πλάνο εικόνας, από 14 Φεβρουαρίου 2017, βάσει έρευνας της Canon .

Μετρημένο με χρήση των οδηγιών CIPA, και εσωτερικής μεθόδου μετρήσεων με φακό EFS18-55mm F4-5.6 IS STM προσαρμοσμένο και ρυθμισμένο στα 55mm με χρήση συστήματος AF 1 σημείου με επιλογή εστίασης σημείου κέντρου, AF μίας λήψης, Live View με λήψη εικόνας με το κουμπί λήψης (Shutter Button). Χρήση χειροκίνητης κατάστασης, EV12 (ISO 100 σε θερμοκρασία δωματίου).

3 ‡ Λειτουργικό σύστημα iOS 8.4 ή Android 5.0 ή ανώτερο. Η εφαρμογή Canon Camera Connect app διατίθεται μέσω του Apple App Store ή του Google Play.

4 Η σύνδεση «Alwayson» μεταξύ των έξυπνων συσκευών και της φωτογραφικής μηχανής μέσω Bluetooth® απαιτεί αρχική ρύθμιση με την εφαρμογή Canon Camera Connect app. Η σταθερότητα της σύνδεσης Bluetooth® εξαρτάται από το μοντέλο της έξυπνης συσκευής και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η ονομασία και τα λογότυπα Bluetooth® είναι κατοχυρωμένα σήματα του Bluetooth® SIG, Inc. και κάθε χρήση τους από την Canon Inc. γίνεται κατόπιν άδειας. Άλλα σήματα ή εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους. Απαιτεί Bluetooth® έκδοση 4 ή νεότερη, iOS 8.4, Android 5.0 ή νεότερο.