Εσύ ακόμα να επισκεφθείς το Tech Fest στο εμπορικό κέντρο Golden Hall; Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μη χάνεις στιγμή, αφού το PlayStation® είναι εκεί μέχρι και την 1η Ιουλίου και σε περιμένει να ζήσεις μοναδικές gaming εμπειρίες και όχι μόνο.

Μια επίσκεψη στα ειδικά διαμορφωμένα σημεία εντός του εμπορικού κέντρου αρκεί, για να πάρεις γεύση από το μέλλον και από τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, ταξιδεύοντας στο μοναδικό κόσμο του PlayStation® 4 Pro αλλά και του PlayStation®VR μέσα από ολοκαίνουργιους τίτλους.

Ζήσε την αδρεναλίνη στα άκρα, σε πίστες της βραβευμένης θρυλικής σειράς εξομοιωτών οδήγησης, Gran Turismo Sport με την ισχύ του PlayStation 4 Pro. Μη χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τον πλέον αναμενόμενο racing τίτλο πριν την επίσημη κυκλοφορία το φετινό φθινόπωρο αποκλειστικά για το PS4. Πάρε θέση πίσω από το τιμόνι μέσα από τους τέσσερις εντυπωσιακούς εξομοιωτές οδήγησης που είναι ειδικά μελετημένοι για να προσφέρουν την απόλυτη Gran Turismo Sport εμπειρία οδήγησης. Ακόμα, απόλαυσε την ασυναγώνιστη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, και δοκίμασε την τύχη σου στον αποκλειστικό PlayStation®VR τίτλο, Farpoint. Αντιμετώπισε τους εχθρούς σου, σε μία φουτουριστική μάχη σ’ ένα εξωγήινο και εχθρικό περιβάλλον, με τον άκρως ρεαλιστικό χειρισμό που προσφέρει το PS VR Aim Controller και νιώσε την απόλυτη VR εμπειρία. Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και οι πιο “hotgaming εμπειρίες σε περιμένουν στα ειδικά διαμορφωμένα σημεία του PlayStation® στο ισόγειο του Golden Hall από 15/6 έως 1/7.

Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00-21:00 & Σάββατο: 12:00-18:00.