Για την κάλυψη των αναγκών και των χαρακτηριστικών του τμήματος εργαστηρίων μεσαίου μεγέθους, η Horiba Medical έχει αναπτύξει μια νέα λύση μεγάλης εμβέλειας στην αιματολογία: τα Helo* Solution.

Με βάση τον συνδυασμό καινοτόμων και αποδεδειγμένων τεχνολογιών, είναι ιδανική για εργαστήρια των οποίων η απόδοση κυμαίνεται από 300 έως 20.000 σωλήνες την ημέρα.

Οι αναλυτές Yumizen H2500 / H1500 και SPS (λεκέδες διαφανειών) είναι οι νέοι αναλυτικοί πυρήνες αυτής της λύσης.

Τα συνολικά αποτελέσματα (ασθενείς και ποιοτικοί έλεγχοι) που παράγονται από τα όργανα αναλύονται, ελέγχονται και επικυρώνονται από το Yumizen P8000, μια νέα γενιά εξειδικευμένου αιματολογικού σταθμού επικύρωσης (Middleware).

Αυτή η λύση επιτρέπει σε εργαστήρια που οργανώνονται σε πολυχώρους να συγκεντρώνουν τη διαχείριση δεδομένων, να βελτιστοποιούν την αυτόματη επικύρωση των αποτελεσμάτων (προσαρμόσιμος μηχανισμός κανόνων), ενώ παράλληλα να ελέγχουν την παραγωγικότητα χάρη σε δείκτες απόδοσης σε πραγματικό χρόνο (σύνδεση κατάστασης, συντήρηση, TAT, μη αυτόματη επικύρωση, κ.λπ.).

Η διαχείριση των αντιδραστηρίων και των αποβλήτων έχει βελτιστοποιηθεί και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της λύσης Helo *.

Το σύστημα αυτοματισμού σύνδεσης Yumizen T6000, σύστημά συνδεδεμένων αναλυτικών συσκευών και μεταφορέα σωλήνων υψηλής απόδοσης, επιτρέπει τη σύνδεση όλων των αναλυτών. Με βάση πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, το σύστημα Yumizen T6000 βελτιστοποιεί τη ροή των σωλήνων, προκειμένου να προσφέρει το καλύτερο δυνατό ΤΑΤ.
* Helo: Οργανισμός εξελικτικών εργαστηρίων HORIBA (Yumizen H2500 / H1500, SPS, Yumizen P8000, Yumizen T6000 έχουν λάβει σήμανση CE).

Προσφέρει 4 τύπους διαμόρφωσης:

1. γραμμική (linear) για αντικατάσταση όμοιων διαμορφώσεων,

2. γωνία (angle) για να προσαρμόσετε τη διαμόρφωση του εργαστηρίου σας,

3. workcell για τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας του προσωπικού,

4. νησί (island) για να ελαχιστοποιήσετε την περιοχή δαπέδου.