Ο κος Σπύρος Ράπτης αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της Schneider Electric για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Μετά από μία επιτυχημένη τριετή θητεία στα ηνία της Schneider Electric Ελλάδος αλλά και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ο κος Philippe Sauer αναλαμβάνει νέα καθήκοντα εντός της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτό, από την 1η Ιουλίου 2017, ο κος Σπύρος Ράπτης αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της Schneider Electric για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο κ. Σπύρος Ράπτης διαθέτει μακροχρόνια προϋπηρεσία στη Schneider Electric σε διαφορετικές εμπορικές θέσεις, ενώ ξεκίνησε τη συνεργασία του με την εταιρεία το 2010 αρχικά ως Partner & Energy VP και στη συνέχεια ως Industry & Energy VP. Το 2016 είχε αναλάβει τον ρόλο του Εμπορικού Διευθυντή για τα Κανάλια της Διανομής και των Integrators.

Σε συνέχεια της αλλαγής αυτής, η οργανωτική δομή της Schneider Electric στους εμπορικούς τομείς της, από την 1η Ιουλίου, διαμορφώνεται ως εξής:

  • Ο κος Νίκος Καρακασίδης αναλαμβάνει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή για το Δίκτυο Διανομής, με ευθύνη τους συνεργάτες μας Διανομείς και Ηλεκτρολόγους.

  • Ο κος Αντώνης Ποθητός αναλαμβάνει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή για το Δίκτυο Συνεργατών, με ευθύνη τους συνεργάτες μας Κατασκευαστές Πινάκων, System Integrators και OEMs.

  • Ο κος Χριστόφορος Βούλγαρης εξακολουθεί να έχει υπό την ευθύνη του τα Κανάλια των Τελικών Χρηστών, Εργολάβων και να είναι υπεύθυνος για τις Yπηρεσίες Εγκατεστημένης Βάσης και Ενεργειακής Αναβάθμισης, ως Εμπορικός Διευθυντής Τελικών Χρηστών και Υπηρεσιών.

  • Ο κος Γιώργος Δριτσάνος εξακολουθεί να έχει υπό την ευθύνη του τον Τομέα ΙΤ (APC by Schneider Electric) για την Ελλάδα, αλλά και τις υπόλοιπες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

  • Ο κος Σοφοκλής Φιλιαστίδης εξακολουθεί να παρακολουθεί την αγορά της Κύπρου ως Cyprus Branch Office Manager.

Σε δηλώσεις του ο νέος Γενικός Διεθυντής της Schneider Electric Ελλάδος και Κύπρου, κος Σπύρος Ράπτης ανέφερε: «Στη Schneider Electric αναζητούμε πάντα κινήσεις που βελτιστοποιούν τις δομές μας και μας επιτρέπουν να είμαστε πιο αποδοτικοί. Οι αλλαγές που υλοποιούμε είμαι σίγουρος ότι θα μας βοήθησουν να συνεχίσουμε τη θετική πορεία της εταιρείας με ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον».