Η McCANN Athens επέλεξε τις υπηρεσίες Connect της Impact για να καλύψει εξ ολοκλήρου τις ιδιαίτερες ανάγκες της για ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Η εταιρεία πλέον επισυνάπτει στα τιμολόγιά της αυτόματα όλα τα συνοδευτικά έγγραφα τρίτων (πχ. POs, εγκρίσεις κόστους, επιστολές, τιμολόγια τρίτων) τα οποία λειτουργούν ως δικαιολογητικά κόστους, μέσω ειδικού module στο λογισμικό της Impact.

Το σύνολο των αρχείων αποστέλλεται αυτόματα μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας της Impact στους πελάτες της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ βρίσκεται αρχειοθετημένο στην αντίστοιχη εφαρμογή και είναι άμεσα διαθέσιμο.
Επιπλέον, η McCANN Athens επέλεξε την χρήση της εφαρμογής Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης για τα παραστατικά της σε cloud περιβάλλον, με στόχο τη μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα στις υπηρεσίες της.

Ο κος Θεόκριτος Χατζίρης, Chief Financial Officer (C.F.O.) της McCANN Athens, δήλωσε σχετικά με την συνεργασία:
«Οι υπηρεσίες Connect της Impact μας πρόσφεραν το συγκριτικό πλεονέκτημα που αναζητούσαμε.

Η αυτόματη επισύναψη των δικαιολογητικών εγγράφων στα τιμολόγια και η αυτοματοποιημένη ηλεκτρονική αποστολή τους στους πελάτες μας είχε άμεση εφαρμογή στο 90 % του πελατολογίου μέσα σε μόλις 2 μήνες. Ο διαχειριστικός χρόνος μειώθηκε στο μισό και η εξοικονόμηση από τα λειτουργικά κόστη ξεπερνά το 60% του συνολικού κόστους τιμολόγησης».