Ο ηγέτης της ασφαλούς απομακρυσμένης διαχείρισης τερματικών, server και συσκευών, Netop Solutions και η Akeydor Limited ως ο επίσημος διανομέας στην Ευρώπη, ανακοινώνουν σήμερα τη διαθεσιμότητα της τελευταίας έκδοσης Netop Remote Control version 12.61 σε όλα τα τμήματα της αγοράς, προκειμένου οι χρήστες της νέας έκδοσης να εξασφαλίσουν την ασφαλή και ομαλή απομακρυσμένη πρόσβαση σε υπολογιστές, και συσκευές, με κορυφαία ασφάλεια, καταγραφή και προσαρμοστικότητα.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Netop έχει δημιουργήσει κορυφαίες λύσεις λογισμικού που συνδέουν υπολογιστές, τεχνολογία παραγωγής και έξυπνες συσκευές. Εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως εμπιστεύονται τη Netop, για να κάνουν πάνω από 100 εκατομμύρια ασφαλείς συνδέσεις κάθε μέρα.

Το Netop Remote Control είναι το κορυφαίο προϊόν της Netop στον τομέα της της ασφαλούς απομακρυσμένης πρόσβασης. Οι διαχειριστές πληροφορικής μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις συσκευές στο περιβάλλον τους και να υποστηρίζουν τους τελικούς χρήστες μέσα και έξω από το δίκτυό τους. Το ένα τέταρτο των μεγαλύτερων λιανοπωλητών στον κόσμο και το 50% του Fortune 100 επιλέγουν το Netop για ασφαλές λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης λόγω της βελτιωμένης ασφάλειας, της ευέλικτης συνδεσιμότητας και της ικανότητάς της να διαχειρίζεται κεντρικά τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις με τον μοναδικό μονάδα Netop Security Server.

Οι χρήστες σήμερα χρησιμοποιούν το Netop Remote Control για την ασφαλή πρόσβαση σε υπολογιστές, και συσκευές, ανεξάρτητα από το αν είναι επανδρωμένοι ή μη επανδρωμένοι, και για να μειώσουν τον κίνδυνο και να διατηρήσουν την ασφάλεια, να εδραιώσουν τους πόρους υποστήριξης και να βελτιώσουν την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητά τους.