Για ακόμα μια φορά το Milko της ΔΕΛΤΑ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταυτίζονται!

Από το 2014 μέχρι σήμερα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να είναι ο απόλυτος πρεσβευτής της καμπάνιας #pistepseto με μήνυμα Milko «ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ», με στόχο να εμπνεύσει τα παιδιά και τους νέους να πιστέψουν στον εαυτό τους, όπως έκανε και ο ίδιος, και με ψηλά το κεφάλι να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Ότι κι αν σκέφτεσαι μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα, αρκεί να το πιστέψεις, έτσι όπως το πίστεψε και ο Γιάννης και από rookie εξελίχθηκε σήμερα σε Super Star του ΝΒΑ!

Στο πλαίσιο της καμπάνιας #pistepseto μέσω wall contest στο Facebook, το Milko θα δώσει την ευκαιρία σε ένα super τυχερό να ζήσει τη μοναδική εμπειρία συμμετοχής του στη νέα διαφημιστική ταινία Milko με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! O μεγάλος νικητής θα γνωρίσει τον κορυφαίο ΝΒΑ player από κοντά και θα περάσει ένα απόγευμα μαζί του, κερδίζοντας συλλεκτικά δώρα υπογεγραμμένα από τον ίδιο!

Επειδή όμως οι εκπλήξεις από το Milko δεν σταματούν εδώ, θα αναδειχτούν άλλοι 10 τυχεροί που θα κερδίσουν υπογεγραμμένες μπάλες από τον Γιάννη!

Πίστεψε το και μπες κι εσύ στη σελίδα του Milko στο Facebook (https://www.facebook.com/milko/) για να διεκδικήσεις τη θέση σου στην ταινία του Milko και να κερδίσεις μοναδικά δώρα!