H Canon Europe, πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, επιδεικνύει την, κορυφαία στην αγορά, γκάμα των εκτυπωτικών της λύσεων στην έκθεση FESPA 2017, με στόχο να εμπνεύσει τους επαγγελματίες γραφίστες, με μια σειρά από ευκαιρίες, οι οποίες θα δώσουν ώθηση στην παραγωγικότητά τους, θα επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο των εφαρμογών τους και θα τους επιτρέψουν την πρόσβαση σε νέες επικερδείς δραστηριότητες.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Canon στη FESPA (Αίθουσα A1, Περίπτερο B55) θα δουν την κυκλοφορία του νέου roll-to-roll εκτυπωτή 64 ιντσών Océ Colorado 1640, ο οποίος βασίζεται στην επαναστατική τεχνολογία Canon UVgel.
Σχεδιασμένος για να εξαλείψει τους συμβιβασμούς, οι οποίοι είναι εγγενείς στις επικρατούσες τεχνολογίες roll-to-roll, ο Océ Colorado 1640 ενισχύει την μακρά παράδοση της Canon στην ψηφιακή εκτύπωση σε ευρύ (wide) φορμά. Μέσω της ανάπτυξης αυτού του προϊόντος, η Canon έχει επανειλημμένα επαναπροσδιορίσει τις προσδοκίες για την παραγωγικότητα, την ποιότητα, την ευελιξία των εφαρμογών και το κόστος ιδιοκτησίας, βοηθώντας τους κατασκευαστές πινακίδων και τους παραγωγούς γραφικών, να μετασχηματίσουν τις επιχειρήσεις τους.

Ο Mark Lawn, Director, Graphic & Communications Group Canon Europe σχολιάζει σχετικά: “Μια πραγματικά ευρηματική τεχνολογική τεχνολογία όπως η Canon UVgel, προερχόμενη από τη βαθιά γνώση πραγματικών εταιρικών πελατών, είναι κρίσιμης σημασίας για την πλήρη απελευθέρωση των δυνατοτήτων των εκτυπώσεων. Τα νέα και καθιερωμένα προϊόντα που παρουσιάζουμε στη FESPA 2017 διαδραματίζουν έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και την παρακίνηση των πελατών μας να διερευνήσουν τις πιθανές εμπορικές δυνατότητες διαφορετικών εκτυπωτικών μέσων και εφαρμογών”.

Η FESPA 2017 συμπίπτει επίσης με την δέκατη επέτειο της κυκλοφορίας της σειράς Océ Arizona. Αυτή η σειρά προϊόντων έχει επιταχύνει την ανάπτυξη σε χιλιάδες επιχειρήσεις εκτύπωσης σε ευρύ φορμά, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα επίπεδης (flatbed) εκτύπωσης, σε κόστος που έχει καταστήσει την εκτύπωση σε άκαμπτα μέσα και την ποικιλομορφία στη βιομηχανική και διακοσμητική εκτύπωση προσιτή σε μια ευρύτερη κοινότητα παρόχων εκτυπώσεων παραγωγής (PSPs) και κατασκευαστών εμπορικών αγαθών.

Στο περίπτερο της Canon στη FESPA 2017, οι πάροχοι εκτυπώσεων παραγωγής (PSPs) και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κάθετες αγορές, όπως είναι η διακόσμηση χώρων και η συσκευασία, θα βρουν ένα ευρύ φάσμα από εκτυπώσιμες εφαρμογές από τους εκτυπωτές Océ Colorado 1640, Océ Arizona, Océ ColorWave και imagePROGRAF. Όλα μαζί αντικατοπτρίζουν την τεράστια ποικιλία προϊόντων, τα οποία δημιουργούνται σήμερα από τους πελάτες στο ευρύ φορμά, από POS και γραφικά εσωτερικής και εξωτερικής προβολής, μέχρι υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις φωτογραφιών και εφαρμογών καλών τεχνών, εσωτερικής διακόσμησης και συσκευασίας προωθητικών ενεργειών μικρής διάρκειας. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να διερευνήσουν παρουσιάσεις σε μορφή look-books για ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις τεχνολογίες που παρουσιάζονται στο περίπτερο.

Οι επισκέπτες τους περιπτέρου της Canon μπορούν επίσης να δουν τον φωτογραφικό εκτυπωτή παραγωγής inkjet DreamLabo και το πιεστήριο imagePRESS C750 σε επί τόπου παραγωγή. Σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες ευρέως φορμά στην έκθεση, αυτοί οι εκτυπωτές δείχνουν έμπρακτα πως οι εκτυπώσεις από συσκευές σε ευρύ και μικρό φορμά μπορούν να συνδυαστούν, έτσι ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν αποτελεσματική επικοινωνία σε πολλαπλά κανάλια, με μέσα όπως premium ποιότητας φωτογραφικά λευκώματα και εξατομικευμένο υλικό επικοινωνίας για προωθητικές ενέργειες.

Με τον ενιαίο αυτοματισμό εφαρμογών από το στάδιο της online αποστολής των αρχείων, μέχρι και το τελικό φινίρισμα, να γίνεται ολοένα και πιο σημαντικός για τις επιχειρήσεις στο σύγχρονο περιβάλλον, όπου απαιτούνται μικροί χρόνοι παράδοσης, η Canon θα συνδέσει την παραγωγή σε όλο το περίπτερο μέσω ενσωματωμένων εφαρμογών που περιλαμβάνουν λύσεις της Canon, αλλά και τρίτων κατασκευαστών, όπως των Digital StoreFront, ONYX Thrive, Océ AutoPilot, Océ ProCut, ERPA και Fotoba.

Οι ενοποίηση των εφαρμογών από όλες τις τεχνολογίες που παρουσιάζονται, θα συνδυαστούν στο πλαίσιο μιας ενοποιημένης καμπάνιας για εταιρεία ομορφιάς, μεταφέροντας τις μεγάλες προοπτικές για τους PSPs να επεκτείνουν το ρεπερτόριο των προϊόντων τους και τις προτάσεις τους προς τους πελάτες.

Στη FESPA 2017, η Canon θα παρουσιάσει επίσης δύο νέα έντυπα συμβουλών “Think” – Think Personal και Think Décor. Αυτοί είναι οι τελευταίοι σε μια σειρά από εισαγωγικούς οδηγούς που παρουσιάζουν πιθανές ευκαιρίες για ιδιαίτερα επικερδή ανάπτυξη, και έχουν δημιουργηθεί από την Canon με στόχο την υποστήριξη των πελατών, που ενδέχεται να επιζητούν τη διαφοροποίησή τους σε αυτούς τους τομείς. Προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες σε βασικές τάσεις που διαμορφώνουν αυτές τις εξειδικευμένες αγορές, συνοδευόμενες από πρακτική καθοδήγηση στη διείσδυση σε αυτούς τους τομείς.

Ο Mark Lawn καταλήγει: “Βρισκόμαστε εδώ στη FESPA 2017 για να εμπνεύσουμε τους πελάτες με την τεράστια ποικιλία των εκπληκτικών προϊόντων που μπορούν να δημιουργήσουν, και για να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας στην επέκταση των υπηρεσιών τους. Ξεκινώντας από την κατανόηση των φιλοδοξιών κάθε επιχείρησης PSP ξεχωριστά, θα διερευνήσουμε περιοχές στις οποίες θα μπορούσαν να εφαρμόσουν νέες πρακτικές, δείχνοντάς τους τους τρόπους με τους οποίους, οι ευρηματικές ιδέες γύρω από τις εφαρμογές, υποστηριζόμενες από την καινοτόμο τεχνολογία, αλλά και νέες προσεγγίσεις για προστιθέμενη αξία προς τους πελάτες, μπορούν να τους βάλουν σε τροχιά πραγματοποίησης των στόχων τους. Η FESPA 2017 είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσουν αυτές οι συζητήσεις και να δείξουν το πως η Canon μπορεί να είναι ο οδηγός τους για το επόμενο στάδιο της επιχειρηματικής τους εξέλιξης”.