Η Epson, η πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της εκτύπωσης, ανακοίνωσε την ανανέωση του προγράμματος επέκτασης της εγγύησης1 σε 3 έτη, με αγορές επιλεγμένων εκτυπωτών.

Αυτή η ενέργεια, που ξεκίνησε ήδη από τον Οκτώβριο του 2015, ανανεώθηκε, μέχρι το 2018, παρέχοντας μια διευρυμένη ασφάλεια στους κατόχους των δημοφιλών εκτυπωτών και ένα επιπλέον κίνητρο να επιλέξουν τις πιο αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις της αγοράς.

Οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν την αξιοπιστία και σιγουριά της εγγύησης Epson, όταν αγοράζουν έναν εκτυπωτή από επιλεγμένα προϊόντα, συμπληρώνοντας τη φόρμα αίτησης για την επέκταση, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν εντός 30 ημερών από την αγορά του προϊόντος.

Στην ενέργεια επέκτασης της εγγύησης από 1 έτος σε 3 τρία έτη, συμπεριλαμβάνονται οι inkjet εκτυπωτές Ink Tank System της εταιρείας που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα με χαμηλό κόστος εκτύπωσης και είναι ιδανικοί για μικρές επιχειρήσεις και οικιακή χρήση, αλλά και οι εκτυπωτές WorkForce και WorkForce Pro για εξαιρετική απόδοση, εξοικονόμηση σε περιβάλλοντα γραφείου, οι οποίοι είναι φιλικοί προς το περιβάλλον και απευθύνονται σε μικρότερες, μεσαίες και μεγαλύτερες ομάδες εργασίας. Επίσης, στην ενέργεια συμμετέχουν οι εκτυπωτές μεγάλου φορμάτ της Epson, από την σειρά SureColor P για φωτογραφικές εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις απόκτησης της επέκτασης εγγύησης, καθώς και για τα συγκεκριμένα μοντέλα που συμμετέχουν με την επίσκεψή σας στην επίσημη ιστοσελίδα της Epson, https://www.epson.gr/extended-warranty.