Η Sony Interactive Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι η νέα, συναρπαστική περιπέτεια της σειράς Uncharted έρχεται στις 23/8 του τρέχοντος έτους και θα είναι εξολοκλήρου μεταφρασμένη, με ελληνικό μενού και υπότιτλους.

Το «Uncharted: The Lost Legacy», θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά με τον διακριτικό τίτλο «Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο» ευελπιστώντας να προσφέρει στο ελληνικό κοινό ένα ακόμα διαμάντι στην συλλογή των αποκλειστικών τίτλων που είναι διαθέσιμοι στο PlayStation®4.

Οι λάτρεις της σειράς θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε νέους προορισμούς και να ζήσουν στιγμές καταιγιστικής δράσης και εξερεύνησης αποκλειστικά στο PlayStation®4. Το νέο, πολυαναμενόμενο Uncharted θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν γνωστή την σειρά και που της πρόσφεραν πληθώρα βραβείων όπως συναρπαστική πλοκή, βελτιωμένοgameplay, νέες τοποθεσίες και κινηματογραφικές στιγμές απαράμιλλής ομορφιάς. Στο «Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο» βρίσκουμε ως πρωταγωνίστρια την Chloe Frazer, μια παλιά γνώριμη της σειράς, που συνεργάζεται με την ψυχρή μισθοφόρο Nadine Ross, για να ανακαλύψουν ένα αρχαίο ινδικό τεχνούργημα.

Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο τόσο θα κορυφώνεται η αγωνία για την έλευση του, με ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες να καταφθάνουν για το νέο αποκλειστικό στο PlayStation®4 τίτλο, συντονιστείτε!