Tο νέο Samsung Galaxy Tab S3 διατίθεται στα καταστήματα Κωτσόβολος και μπορεί να γίνει δικό σας με μια εκπληκτική προσφορά για την αγορά του προϊόντος αποκλειστικά με τις κάρτες Bonus της Alpha Bank.

Συγκεκριμένα, όσοι προβούν σε αγορά του προϊόντος στα φυσικά καταστήματα της Κωτσόβολος έως τις 06/05/2017 με τις κάρτες Bonus της Alpha Bank θα κερδίσουν 80.000 Bonus πόντους, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το νέο Samsung Galaxy Tab S3με έως και 36 άτοκες δόσεις*.

Το νέο εξαιρετικά ελαφρύ και κομψό tablet Samsung Galaxy Tab S3 διαθέτει μοναδικό στυλ καθώς είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί. Παράλληλα, ο γυαλιστερός σχεδιασμός της πίσω όψης προσφέρει μια premium εικόνα που μετουσιώνεται και σε premium αίσθηση στα χέρια του χρήστη.

Με το νέο Galaxy Tab S3, ο χρήστης μπορεί να έχει πάντα μαζί του τα e-books, φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και αρχεία της δουλειάς του χωρίς να ανησυχεί για το αν θα τελειώσει η μπαταρία του, αφού διαθέτει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ταχεία φόρτιση. Η μοναδική του Super Amoled οθόνη με ανάλυση QXGA (2048 X 1536 pixels) κάνει την εμπειρία θέασης μοναδική, καθώς παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για μέγιστη απόλαυση των πολυμέσων και παιχνιδιών. Επιπρόσθετα τα τέσσερα ηχεία, ρυθμισμένα από την AKG, του Samsung Galaxy Tab S3 παράγουν ήχους προς κάθε κατεύθυνση, ακολουθώντας αυτόματα τις κλίσεις της οθόνης. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να ακούει την κάθε νότα της μουσικής του, είτε το tablet βρίσκεται σε κάθετη ή οριζόντια θέση.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του νέου Samsung Galaxy Tab S3 δεν σταματούν εδώ: Το S Pen, το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία, έχει επανασχεδιαστεί ώστε να αισθάνεται και να γράφει ακριβώς όπως το ένα στυλό, χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση. Με διάμετρο 9,4 χιλιοστά, εγγυάται ένα σταθερό και άνετο κράτημα, ενώ η εξαιρετικά λεπτή μύτη του S Pen με διάμετρο 0,7 χιλιοστά προσφέρει καθαρότερο και φυσικότερο τρόπο γραφής.

Επιπλέον το ειδικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο (διατίθεται ξεχωριστά) προσφέρει πανεύκολα την εισαγωγή κειμένου, εξαιτίας της βελτιωμένης μορφής του, ενώ μπορεί να συνδεθεί χωρίς κόπο – με απλή επαφή στο Samsung Galaxy Tab S3, κάνοντας τη συνδεσιμότητα παιχνίδι. Επιπρόσθετα, το Samsung Flow επιτρέπει στο χρήστη να μεταφέρεται από το Samsung Galaxy smartphone του στο tablet με ευκολία.

Μπορεί με αυτόν τον τρόπο να στείλει περιεχόμενο από το κινητό του στο Galaxy Τab S3 για να το δει σε μεγαλύτερη οθόνη. Για τους λάτρεις του gaming το Game Launcher έχει βελτιστοποιηθεί για την οθόνη του Galaxy Tab S3 προσφέροντας λειτουργίες, όπως τα Power Saver mode, Game Broadcasting, Mute Games και Ongoing calls, που προσφέρουν λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και τη δυνατότητα διακοπής της δράσης, ώστε να μπορείτε να κάνετε παράλληλα και άλλες λειτουργίες. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί το Galaxy Game Pack, το οποίο έχει διαθέσιμα συναρπαστικά παιχνίδια για να μη σταματήσει στιγμή η διασκέδαση!

Το νέο Samsung Galaxy Tab S3 είναι διαθέσιμο στα φυσικά καταστήματα Κωτσόβολος και όσοι το αποκτήσουν με τις κάρτες Bonus της Alpha Bank θα κερδίσουν, εκτός από ένα κομψό tablet, και 80.000 πόντους για μελλοντικές αγορές.

*Ισχύει στα φυσικά καταστήματα Κωτσόβολος για τους κωδικούς 171574/171575/171576/171577 έως 06/05/2017 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι 36 άτοκες δόσεις αφορούν σε χρήση πιστωτικής κάρτας ALPHA BANK. Για πληροφορίες ρωτήστε έναν Σύμβουλο Πωλήσεων.