Η Epson συμμετέχει φέτος στην έκθεση Domotec 2017 – Ανακαίνιση, Δόμηση, Εξοικονόμηση, μέσω της εταιρείας ASIS και σε συνεργασία με την εταιρεία Ergocad.

Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη έκθεση στο χώρο των κατασκευών με τη μεγαλύτερη εμπορική αποτελεσματικότητα και θα φιλοξενηθεί στο Metropolitan Expo στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τις 7 έως τις 9 Απριλίου.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η έκθεσηDomotec  2017, που απευθύνεται στο ευρύ κοινό και σε εμπορικούς επισκέπτες του κλάδου, διοργανώνεται με στόχο την ολοκληρωμένη προβολή του χώρου των κατασκευών, δημιουργώντας ένα κέντρο ενημέρωσης και συνάντησης όλης της αγοράς. Φέτος, παράλληλα με την Domotec , θα διοργανωθεί και η έκθεση Building Green, που θα εστιάσει σε λύσεις δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, την επιχείρηση και το ξενοδοχείο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά πρωτοποριακά μοντέλα εκτυπωτών μεγάλου φορμά της Epson, που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για πολλαπλές εφαρμογές στις αρχιτεκτονικές εκτυπώσεις. Στη φετινή έκθεση, θα βρίσκεται ο SureColor SC-T5200, που εκπροσωπεί επάξια την επιτυχημένη σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών της εταιρείας, καθώς έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μεγάλου εύρους γραφικών υψηλής ποιότητας και εφαρμογών CAD και GIS σε περιβάλλοντα σχεδιασμού, εμπορικών εκτυπώσεων, φωτοτυπικών καταστημάτων, αρχιτεκτονικής, κατασκευών, μηχανικής, αλλά και λιανικού εμπορίου και εκπαίδευσης.

Η Epson, με τις εταιρείες Asis και Ergocad, θα βρίσκεται στο περίπτερο Δ6 στην Αίθουσα 4.