Η Ταϊβανέζικη πολυεθνική εταιρία δικτύωσης D-Link ανακοινώνει ότι ο Douglas Hsiao αναλαμβάνει Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου διαδεχόμενος τον John Hsuan, ο οποίος παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο νέος Πρόεδρος της DLink Douglas Hsiao

Ο Hsiao διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία και έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στη D-Link από το 2015. Διαθέτει επίσης τους τίτλους του πρώην General Manager και νυν Corporation Representative στο Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Networks Incorporated.

O Hsiao στο παρελθόν είχε επίσης τις θέσεις του sales manager στην Wang Laboratories και Vice President of Sales στην Lite-On Technology Corporation, ενώ υπήρξε και αρθρογράφος στο DigiTimes.

Ο Hsiao αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο National Chiao Tung με πτυχίο μηχανικού τηλεπικοινωνιών. Διατήρησε την ενεργή εμπλοκή με τη σχολή του ως CEO του Branding College του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής.

«Είναι τιμή μου που αναλαμβάνω Πρόεδρος, και πιστεύω ότι η D-Link θα συνεχίσει την παγκόσμια επιτυχημένη πορεία στις λύσεις δικτύωσης που χαρακτηρίζονται από καινοτομία και υψηλή ποιότητα» δήλωσε ο Douglas Hsiao. «Η D-Link είναι ηγέτης της αγοράς για περισσότερα από 30 χρόνια, και ανυπομονώ να αναλάβω τα ηνία της εταιρίας καθώς μπαίνει σε μια νέα εποχή.»