Η LG Electronics Hellas παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα ολοκληρωμένη λύση digital signage εξωτερικού χώρου XE3C.

Η νέα outdoor digital signage λύση αποτελείται από τα αντίστοιχα μοντέλα οθονών υψηλής φωτεινότητας και outdoor digital signage cases. Η καινούρια πρόταση της  LG έρχεται σε δύο διαστάσεις με οθόνες 55 και 75 ιντσών που προσφέρουν μοναδικές επιδόσεις και υψηλή αξιοπιστία για κάθετη ή οριζόντια τοποθέτηση ακόμα και σε αυτόνομη βάση δαπέδου. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά προβάλλοντας περιεχόμενο με ζωντανά χρώματα και εικόνες εξαιρετικής απόδοσης ακόμη και όταν λειτουργούν κάτω από το έντονο φως του ήλιου ή κάτω από ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα εύχρηστα και αποδοτικά συνδυάζοντας την οικονομική κατανάλωση ενέργειας με την απλή και εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση, ενώ τα outdoor digital signage cases είναι εξαιρετικά ανθεκτικά φέροντας διεθνή πιστοποίηση IP56.


Οι νέες οθόνες εξωτερικού χώρου της LG διαθέτουν επίσης, χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως το M+ panel, το οποίο μειώνει τη χρήση ενέργειας κατά 31% σε σχέση με τα συμβατικά RGB panel1, ενώ οι οθόνες είναι εξοπλισμένες επίσης με τον αισθητήρα αυτόματης φωτεινότητας (auto-brightness sensor) και τον προγραμματιστή προκαθορισμένου χρόνου (preset time scheduler). Επιπλέον, ο οπίσθιος φωτισμός σε συγκεκριμένες περιοχές της οθόνης μπορεί να ελεγχθεί, αυξάνοντας τα επίπεδα αντίθεσης επιτρέποντάς της να παρέχει πιο ακριβείς, λεπτομερείς εικόνες. Τα νέα μοντέλα ενσωματώνουν επίσης την τεχνολογία FPR (Film-type Patterned Retarder) καθώς και το φίλτρο QWP (Quarter Wave Plate) προσφέροντας με αυτό τον τρόπο υψηλά επίπεδα ορατότητας ακόμα και σε όσους φορούν γυαλιά με πολωτικούς (polarized) φακούς. Με οθόνη τεχνολογίας IPS που προσφέρει μεγάλη γωνία θέασης και ειδική αντι-ανακλαστική επίστρωση που μειώνει τις παρεμβολές, τόσο του εξωτερικού, όσο και του οπίσθιου φωτισμού, οι νέες οθόνες τις LG είναι μια σωστή επιλογή για εξωτερικούς χώρους.

H νέα ολοκληρωμένη λύση outdoor digital signage είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, φέροντας διεθνή πιστοποίηση IP56, ενώ εξασφαλίζει προστασία από τη σκόνη, την υγρασία και άλλες δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες. Ακόμη, η εξαιρετικά αξιόπιστη απόδοση της κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, μειώνει τη χρήση της λειτουργίας ψύξης, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας. Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που φέρει όμως δε σταματούν καθώς το case της οθόνης διαθέτει προστατευτικό γυαλί πάχους 7,5 χιλιοστών προφυλάσσοντας το panel από βανδαλισμούς και χτυπήματα ενώ τα τρία επίπεδα θερμικής διαχείρισης αποτρέπουν την υπερθέρμανση. Η ενσωματωμένη υπηρεσία web monitoring επιτρέπει τον έλεγχο μιας σειράς παραμέτρων από απόσταση προσφέροντας στο χρήστη τη δυνατότητα να ελέγχει εύκολα και απλά τη λειτουργία της οθόνης και το περιεχόμενο που εμφανίζεται σε αυτή.

Τέλος, οι νέες οθόνες διαθέτουν δυνατότητα επιτυχίας τοποθέτησης είτε κάθετα είτε οριζόντια, καθώς και με βάση δαπέδου για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.
Η νέα ολοκληρωμένη λύση outdoor digital signage της LG είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.