Η iSquare, επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο ανακοινώνει ότι η Apple παρουσίασε τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition.

Τα νέα iPhone διαθέτουν φινίρισμα αλουμινίου σε ζωηρό κόκκινο χρώμα και δίνουν στους καταναλωτές την ευκαιρία να συνεισφέρουν στον αγώνα κατά της εξάπλωσης του AIDS, φέρνοντας τον κόσμο ένα βήμα πιο κοντά στη γενιά που θα είναι εντελώς απαλλαγμένη από τον ιό αυτό.
Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι τα πιο προηγμένα iPhone που κατασκευάστηκαν ποτέ, με μοναδικές καινοτομίες που βελτιώνουν τον τρόπο που αξιοποιούμε την τεχνολογία στην καθημερινότητά μας. Διαθέτουν ποιοτικές κάμερες για απίστευτες φωτογραφικές και video λήψεις, μέρα και νύχτα, περισσότερη ισχύ και επιδόσεις με τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και παράλληλα είναι ανθεκτικά σε σκόνη και νερό. Σήμερα, ο καλύτερος τρόπος απόκτησης ενός iPhone είναι μέσω του Προγράμματος iUpgrade σε 24 άτοκες δόσεις και δικαίωμα ανανέωσης στο νεότερο μοντέλο iPhone κάθε χρόνο.


Παράλληλα, η Apple παρουσίασε το νέο iPad 9.7’’ με εκπληκτική οθόνη Retina και μοναδικές επιδόσεις. Σχεδιασμένο για ασύγκριτη φορητότητα και ευκολία στη χρήση σε συνδυασμό με εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας, το iPad αποτελεί το πιο δημοφιλές tablet για εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Με πάνω από 1,3 εκατομμύρια apps σχεδιασμένα ειδικά για iPad, είναι βέβαιο ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα, όπως το να γράψει κώδικα με το Swift Playgrounds, να διαβάσει βιβλία στη μεγάλη του οθόνη ή ακόμα και να δώσει ώθηση στην παραγωγικότητά του μέσω του Microsoft Office και της δυνατότητας “Split Screen”.
Τέλος, η Apple ανακοίνωσε το νέο app “Clips”, που εγκαινιάζει έναν νέο διασκεδαστικό τρόπο επεξεργασίας αρχείων στο iPhone και στο iPad, συνδυάζοντας video, φωτογραφίες και μουσική για τη δημιουργία μοναδικού περιεχομένου για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (social networks).

Όλα τα νέα προϊόντα αναμένονται σύντομα στην Ελλάδα και στην Κύπρο.