Επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να προστατεύσουν τις εταιρικές συσκευές και τα δεδομένα τους με τις πολυβραβευμένες λύσεις της ESET για περισσότερο χρόνο, αξιοποιώντας την προνομιακή προσφορά της εταιρίας «DO MORE…in the springtime» που ισχύει μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2017.

Η ESET διαθέτει μια πλήρη γκάμα επιχειρηματικών λύσεων για την προστασία endpoints και φορητών συσκευών, και για ασφάλεια σε επίπεδο file, mail και gateway: ESET Endpoint Antivirus, ESET Endpoint Security, ESET File Security, ESET Mail Security, ESET Endpoint Protection Standard & Advanced και ESET Secure Business. Σε όσες επιχειρήσεις επωφεληθούν της προσφοράς «DO MORE…in the springtime» και προχωρήσουν σε αγορά νέων αδειών ετήσιας διάρκειας από τη σειρά ESET Business Solutions, η εταιρία τους ανταμείβει με επιπλέον τρεις (3) μήνες δωρεάν προστασίας ενώ για αγορά διετούς ή τριετούς διάρκειας, με επιπλέον έξι (6) μήνες.
Η λύσεις της ESET προστατεύουν και παρακολουθούν αθόρυβα όλο το 24ωρο, προσαρμόζοντας και ανανεώνοντας τις άμυνες σε πραγματικό χρόνο, ώστε οι επιχειρήσεις να λειτουργούν αδιάκοπα. Προσφέρουν στις επιχειρήσεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των πολλαπλών εργασιών, καθώς οι συσκευές παραμένουν ασφαλείς με χαρακτηριστικά όπως antivirus και antispyware, για αποδοτική αντιμετώπιση των malware με χαμηλή κατανάλωση πόρων συστήματος. Επιπλέον, κάποια βασικά χαρακτηριστικά των λύσεων της ESET είναι το Device Control, το οποίο αποτρέπεται την πρόσβαση σε μη εξουσιοδοτημένες συσκευές, το HIPS (Host-based Intrusion Prevention System) που παρέχει αποτελεσματική προστασία του συστήματος, το Two-Way Personal Firewall για θωράκιση τερματικών από δικτυακές απειλές, το Web Control για πλήρη έλεγχο πρόσβασης web filtering και τέλος, το Antispam για προστασία από ενοχλητικά emails.
Για την αγορά των λύσεων ESET Business Solution οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το ηλεκτρονικό της κατάστημα της εταιρίας σε Ελλάδα και Κύπρο, στη σελίδα https://shop.esetgr.com/business/solutions, καθώς και μέσω του δικτύου συνεργατών της ESET Hellas & Cyprus, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο +30 210 77 59 270 (Ελλάδα) και +357 22 873 873 (Κύπρος) ή μέσω e-mail στα sales@esetgr.com και sales@esetcy.com αντίστοιχα.