Στην “ουρά” θα πρέπει να στηθεί όποιος θέλει να αποκτήσει πρώτος το νέο smartphone Huawei P10, ένα κινητό που ήδη έχει ξεχωρίσει για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Πριν κάνει την επίσημη είσοδο του στα καταστήματα, το Ρ10 θα είναι διαθέσιμο με προπαραγγελία και όσοι ακολουθήσουν αυτή την οδό θα ανταμειφθούν με ένα πραγματικά εντυπωσιακό μπόνους.

Το Ρ10 συνδυάζει μικρό βολικό μέγεθος και μικρό βάρος με μία μεγάλη οθόνη υψηλών προδιαγραφών και μία μπαταρία μεγάλης δυναμικότητας. Παρέχει σημαντική ασφάλεια στον χρήστη με τον ανιχνευτή δαχτυλικού αποτυπώματος και οι ταχύτητες που επιτυγχάνει είναι …ιλιγγιώδεις χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή του και την κάρτα γραφικών. Έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του «Perfect Ten», σαν να λέμε το «10 το Καλό» και σε αυτό βέβαια έχει παίξει καθοριστικό ρόλο η μοναδική του φωτογραφική μηχανή, πάντα σε συνεργασία με την πρωτοπόρο Leica, με δύο φακούς και δύο αισθητήρες ευαίσθητους στο φως που έχουν ανυψώσει σε τέχνη την φωτογράφιση με smartphone.

 

Η συσκευασία του Huawei Ρ10 για όποιους προνοήσουν να το παραγγείλουν αμέσως κρύβει έναν «θησαυρό» χρήσιμων gadgets,. Πρώτο και βασικό το powerbank, τον φορητό φορτιστή που σας παρέχει ανεξάντλητη ενέργεια στα ταξίδια σας, όταν την έχετε ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη για να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο χωρίς να κοιτάτε με αγωνία την στάθμη της μπαταρίας. Χάρη στην συμβατότητα του με την τεχνολογία Super Charge, κινητά σαν το Huawei Ρ10 ή Huawei Mate 9 φορτίζονται με διπλάσια ταχύτητα από τις συμβατικές αντίστοιχες συσκευές. Σε λιγότερο από 30 λεπτά το κινητό σας έχει φορτιστεί κατά 50%, που σημαίνει επάρκεια μπαταρίας για μία ολόκληρη ημέρα!
Δίπλα του το selfie stick, αυτό το εξαιρετικά χρήσιμο μπαστουνάκι που απομακρύνει όσο πρέπει την συσκευή από το πρόσωπο μας για να τραβήξουμε μία σωστή και όχι παραμορφωμένη selfie και ο φορτιστής αυτοκινήτου που σας λύνει τα χέρια χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψετε στο σπίτι ή στο γραφείο για να φορτίσετε το κινητό σας. Ο αντάπτορας USB C/USB και το καλώδιο USB C/USB A προσφέρουν την δυνατότητα να μεταφέρετε εύκολα τις φωτογραφίες σας σε έναν εξωτερικό δίσκο ή όπου αλλού θέλετε.
Με όλα αυτά στο πακέτο δώρου που συνοδεύει την προπαραγγελία του Huawei Ρ10, βγαίνετε διπλά κερδισμένοι: όχι μόνο αποκτάτε ένα σούπερ smartphone πιο γρήγορα από τους άλλους, αλλά λαμβάνετε αυτά τα πολύ χρήσιμα αξεσουάρ που θα κάνουν την χρήση του ακόμα πιο εύκολη και απολαυστική.
Από τις 23 Μαρτίου έως και τις 31 Μαρτίου όποιος φθάσει πρώτος στην «ουρά» κερδίζει! Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των δώρων, για όλα τα καταστήματα των συμβεβλημένων συνεργατών της Huawei .