Με τιμές έκπληξη για τα δεδομένα των τεχνικών χαρακτηριστικών τους, τα νέα smartphones της σειράς 4 της Xiaomi διατίθενται στην ελληνική αγορά με την εγγύηση της Info Quest Technologies.

Xiaomi Redmi Note 4

Στη διάθεση δύο νέων Xiaomi smartphones της σειράς 4, του Redmi Note 4, στις 5.5 ίντσες και του Redmi 4 Pro, στις 5 ίντσες, με δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, πλήρη ελληνική τεκμηρίωση και ελληνικό περιβάλλον, προχώρησε η Info Quest Technologies.
To Redmi Note 4 διαθέτει Full HD οθόνη 5.5 ιντσών, που προσαρμόζει την αντίθεση και τη φωτεινότητα σύμφωνα με το περιβάλλον και στηρίζεται στον πανίσχυρο, δεκαπύρηνο επεξεργαστή Mediatek Helio X20, χρονισμένο μέχρι και τα 2.1GHz, που παρέχει καταπληκτική ισχύ για ταυτόχρονη χρήση πολλαπλών εφαρμογών και παιχνιδιών, καθώς και για ταχύτατη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών/apps.
Το ακόμα πιο οικονομικό Redmi 4 Pro διαθέτει Full HD οθόνη 5 ιντσών, καθώς και τον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625 στα 2GHz, που εξασφαλίζει απόλυτη ισχύ κάθε στιγμή και gaming αρετές που θα εκτιμηθούν από τους λάτρεις του είδους!
Βέβαια, ακόμα και μια σύντομη ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων Xiaomi δεν μπορεί να αφήσει απαρατήρητη την… πρωταγωνίστρια της σύνθεσης, την εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας μπαταρία των 4.100mAh! Με τη βοήθειά της, θα έχετε στα χέρια σας μια συσκευή που δεν θα διστάζετε να απολαύσετε τη χρήση της, απαλλαγμένοι από το άγχος της ανάγκης φόρτισης.
Ακολουθώντας τη φιλοσοφία που έχουν επιβάλει τα high-end κινητά, και τα δύο smartphones διαθέτουν ταχεία αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στο ξεκλείδωμα της συσκευής.
Στο πίσω μέρος και πάνω από τον σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, συναντάμε την ετοιμοπόλεμη κάμερα αισθητήρα 13MP. Η κύρια κάμερα χρησιμοποιεί την τεχνολογία Phase Detection Autofocus (PDAF), μία εξαιρετικά γρήγορη τεχνική εστίασης σε 0,2 sec, η οποία συνήθως συναντάται σε κάμερες DSLR και αποτελεί χαρακτηριστικό εξαιρετικά χρήσιμο για τη φωτογράφιση κινούμενων αντικειμένων. Στη διάθεση κάθε επίδοξου φωτογράφου βρίσκονται και πλήθος λειτουργειών και φίλτρων, όπως HDR, Panorama, Beautify και πολλά άλλα. Στην πρόσοψη μια διόλου ευκαταφρόνητη κάμερα 5MP θα φροντίσει για τις selfies που θα κάνουν… θραύση στα social media!
Τα Redmi smartphones της σειράς 4 εντυπωσιάζουν και με το στιβαρό design, το οποίο δεν έχει παραμεληθεί παρά την προσιτή τιμή τους. Η μπροστινή 2.5D, κυρτή, γυάλινη επιφάνεια προσφέρει στυλ και προστασία, ενώ το υψηλής ποιότητας μεταλλικό τους φινίρισμα έχει περάσει από μια διαδικασία χύτευσης 30 βημάτων και δημιουργήθηκε για αντοχή και κομψότητα.
Επίσης, και τα δυο μοντέλα υποστηρίζουν Dual SIM λειτουργία και είναι εξοπλισμένα με ραδιόφωνο FM, GPS, ηλεκτρονική πυξίδα, αισθητήρα βαρύτητας, αισθητήρα φωτός, αισθητήρα απόστασης, γυροσκόπιο και υπέρυθρες για να ελέγξετε από το κινητό σας τηλεοράσεις, κλιματιστικά, dvd players κ.ά.
Το MIUI, το λογισμικό που συνοδεύει κάθε smartphone της Xiaomi, αποτελεί από μόνο του λόγο για να επιλέξει κάποιος τα Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro! Βασισμένο στο Android, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της συσκευής και κάνει την καθημερινότητα πιο απλή και γρήγορη από ποτέ, συνδυάζοντας έξυπνες εφαρμογές, ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Ταυτόχρονα, το MIUI εξασφαλίζει τους καλύτερους δυνατούς χρόνους χρήσης της συσκευής, χάρη στην άριστη διαχείριση ενέργειας και τη βελτιστοποίηση των εφαρμογών που διαθέτει. Θέλετε να διαχωρίσετε την επαγγελματική από την προσωπική σας ζωή; Η επιλογή «second space» σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δύο διαφορετικά προφίλ στην ίδια συσκευή με διαφορετικούς κωδικούς ή δακτυλικά αποτυπώματα, δικά τους wallpaper, apps, αρχεία και φωτογραφίες.
Το Redmi Note 4 διατίθεται σε τρία χρώματα – γκρι, χρυσό και ασημί – σε χωρητικότητες 32GB και 64GB, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 249€ και 269€ αντίστοιχα. Το Redmi 4 Pro διατίθεται σε χρυσό και ασημί, στα 32GB στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 219€. Τα νέα Redmi smartphones της σειράς 4 είναι διαθέσιμα σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης και στο ηλεκτρονικό κατάστημα you.gr. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.xiaomi-greece.gr.

Xiaomi Redmi Note 4
Διαστάσεις 151x76x8,45 χιλ., βάρος 175 γρ., οθόνη 5.5 ιντσών IPS, ανάλυσης 1920×1080 pixels, κύρια κάμερα 13MP, f/2.0, PDAF 0,1 sec, dual-LED flash, βίντεο 1080p@30fps/720p@120fps και 5MP, f/2.0 selfie cam, επεξεργαστής Deca Core Mediatek MT6797 Helio X20 με 4xCortex-A53 στα 1.4GHz, 4xCortex-A53 στα 1.85GHz και 2xCortex-A72 στα 2.1GHz, GPU Mali-T880 MP4, 3GB RAM, 32GB ή 64GB αποθηκευτικός χώρος (αναλόγως έκδοσης) επεκτάσιμος έως 128GB με microSD, Android 6.0.1, WiFi, aGPS, Glonass, Bluetooth 4.2, FM radio, fingerprint sensor, Infrared, 4G

Xiaomi Redmi 4 Pro
Διαστάσεις 141,3×69,6×8,9 χιλ., βάρος 156 γρ., οθόνη 5 ιντσών IPS, ανάλυσης 1920×1080 pixels, κύρια κάμερα 13MP, f/2.0, PDAF 0,1 sec, dual-LED flash, βίντεο 1080p@30fps/720p@120fps και 5MP, f/2.0 selfie cam, επεξεργαστής Octa Core Snapdragon 625 με 2x4xCortex-A53 στα 2GHz, GPU Adreno 506, 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικός χώρος επεκτάσιμος έως 128GB με microSD, Android 6.0.1, WiFi, aGPS, Glonass, Bluetooth 4.2, FM radio, fingerprint sensor, Infrared, 4G

Xiaomi Redmi 4 Pro