Η INTRASOFT International και η PLANET S.A. ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν από κοινού την VALEU Consulting.

Πρόκειται για μία δυναμική Ευρωπαϊκή σύμπραξη που φιλοδοξεί να παράσχει στα θεσμικά όργανα και σε φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμβουλευτικές υπηρεσίες, υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η νέα εταιρεία, που επισήμως συστάθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στις Βρυξέλλες, στοχεύει στην κεφαλαιοποίηση της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας της INTRASOFT στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε., αλλά και στην αξιοποίηση του διευρυμένου φάσματος συμβουλευτικών υπηρεσιών και μελετών της PLANET.

Με εξειδίκευση στην εκπόνηση μελετών στρατηγικής, διαμόρφωσης πολιτικών και εκτίμησης επιπτώσεων, αλλά και στην υποστήριξη και αξιολόγηση υλοποίησης σχετικών έργων, η VALEU απευθύνεται σε όλους τους τομείς της αγοράς, διευρύνοντας συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες της.

Η PLANET Α.Ε. και η INTRASOFT International επενδύουν στην επιτυχία της VALEU, παρέχοντας την πλήρη υποστήριξή τους και τους απαραίτητους πόρους προκείμενου η συγκεκριμένη εταιρική σύμπραξή τους να αξιοποιήσει στο έπακρο το σύνολο των συγκριτικών πλεονεκτημάτων τους.