Προ – παραγγείλετε το PC digital version για να πάρετε το επίσημο game soundtrack από τον Mitch Murder!

Ο χειμώνας θα είναι μακρύς φέτος καθώς το Impact Winter έρχεται στις 12 Απριλίου 2017 για PC digital. Η BANDAINAMCO Entertainment Europe και η Mojo Bones είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως η μετα-αποκαλυπτική περιπέτεια επιβίωσης θα είναι επίσης διαθέσιμη ψηφιακά αργότερα αυτή την χρονιά για τα PlayStation 4 and Xbox One. Με την προ-παραγγελία της ψηφιακής έκδοσης του PC τώρα, οι πιο θαρραλέοι παίκτες θα πάρουν το official soundtrack, δημιουργημένο αποκλειστικά από τον συνθέτη Mitch Murder.

Ένας αστεροειδής συγκρούστηκε με τη Γη, και ο κόσμος όπως τον ξέραμε δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας έρημος τόπος καλυμμένος από χιόνι. Σχεδόν όλοι και τα πάντα πέθαναν από το δριμύ ψύχος. Εσύ όμως ζεις. Και μόλις έλαβες μια ραδιοφωνική μετάδοση που σε έχει γεμίσει με ελπίδα και τη θέληση να επιβιώσεις τις επόμενες 30 ημέρες. Κυριάρχησε στο κενό ως Jacob Solomon, έναν μοναχικό επιζώντα που περιφέρεται γύρω από την παγωμένη έρημο, όταν σκοντάφτει πάνω σε ένα θαμμένο από το χιόνι ναό όπου είχαν βρει καταφύγιο τέσσερις άλλους επιζώντες και το ρομπότ τους AKO-LIGHT. Ο καθένας με το δικό του μοναδικό τομέα εμπειρίας, θα δημιουργήσουν μια πρόχειρη ομάδα, θα κυνηγήσουν και θα προσπαθήσουν να παραμείνουν ζωντανοί, παρά τις καιρικές συνθήκες και το πεσμένο ηθικό τους, εστιάζοντας στην προθεσμία για τη διάσωση…

Το Impact Winter θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου του 2017, για PC και αργότερα αυτή την χρονιά για PlayStation 4 και Xbox. Για να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι μπορείτε να επισκεφτείτε το impact-winter.com, για να μάθετε για τα άλλα προϊόντα της BANDAI NAMCO Entertainment Europe, μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο https://www.bandainamcoent.eu ή να μας ακολουθήσετε στο Facebook στο https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU ή να συμμετέχετε στη συζήτηση στο Twitter στο https://twitter.com/bandainamcoeu.