Παρακολουθήστε το θρύλο του «Changing God» στο κινηματογραφικό Story trailer του Torment: Tides of Numenera, που θα κυκλοφορήσει στα PC, στο PlayStation 4 και στο Xbox One στις 28 Φεβρουαρίου.

Η inXile Entertainment και η Techland Publishing αποκάλυψαν το πιο πρόσφατο trailer του επερχόμενου, πολυαναμενόμενου science-fantasy RPG «Torment: Tides of Numenera», τον θεματικό διάδοχο του παγκόσμια αναγνωρισμένου και πιο λεπτομερούς RPG όλων των εποχών.

Το επικό, κινηματογραφικό story trailer καταγράφει το ιστορικό υπόβαθρο που οδηγεί στη στιγμή που οι παίκτες ξεκινούν την οδύσσειά τους στο ρόλο του «Last Castoff» – του σάρκινου υποπροϊόντος μιας μεγαλομανούς θεότητας που ονομάζεται «Changing God».

Ένα δισεκατομμύριο χρόνια στο μέλλον, ένας άντρας ανακαλύπτει ένα τρόπο να ξεγελάσει το θάνατο. Αυτός ο αναζητητής γνώσεων και σοφίας είχε ως απόλυτο στόχο να αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στον κόσμο. Στην προσπάθειά του να αφήσει μια αιώνια κληρονομιά πίσω του, ανακάλυψε μια αρχαία τεχνολογία – τη Numenera – που του επέτρεπε να μεταφέρει τη συνείδησή του σε ένα σώμα δικού του σχεδιασμού. Έτσι έγινε γνωστός με το όνομα Changing God.

Βάζοντας στόχο να ξεφύγει από το θάνατο, ο Changing God αφύπνισε παρά τη θέλησή του ένα τρομακτικό, αρχαίο τέρας με το όνομα «The Sorrow» – έναν αποτρόπαια ισχυρό προστάτη της ισορροπίας, που έβαλε σκοπό να καταστρέψει τον Changing God και όλους τους Castoffs που δημιούργησε.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο είναι που ξεδιπλώνονται τα δραματικά γεγονότα της γέννησής σας και της προσπάθειάς σας να βρείτε ποιος είστε και ποια είναι η κληρονομιά σας.

Δείτε το trailer: