Η μεγαλύτερη eSports εκδήλωση των τελευταίων χρόνων!

H inSpot διοργάνωσε τους τελικούς του League of Legends Greek Championship, του μεγαλύτερου πανελλήνιου διαδικτυακού πρωταθλήματος στην Ελλάδα, στο στάδιο Τάε Κβον Ντο πριν λίγες μέρες, όπου οι 4 φιναλίστ ομάδες διεκδίκησαν τα χρηματικά έπαθλα των 10.000€.

Το εντυπωσιακό διήμερο προσέλκυσε το ενδιαφέρον 36.500 μοναδικών διαδικτυακών επισκεπτών, ενώ περισσότεροι από 3.500 θεατές ζητωκραύγαζαν την Κυριακή σε κάθε φάση του μεγάλου τελικού, καθιστώντας το Esports Innovation την μεγαλύτερη ελληνική eSports εκδήλωση στη χώρα. Πανελλήνιοι πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι παίκτες της ομάδας Instinct, οι οποίοι κέρδισαν το πολυπόθητο κύπελλο και το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ σε ελληνική διοργάνωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν eSports παίκτες και γνωστοί αναλυτές αγώνων από την ελληνική σκηνή, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να τους γνωρίσει από κοντά και να συνομιλήσει μαζί τους. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τον εκθεσιακό χώρο, όπου φιλοξενούνταν τα περίπτερα αγαπημένων εταιριών από τον κλάδο του ηλεκτρονικού αθλητισμού, της τεχνολογίας και του Anime & Comic. Το κοινό απόλαυσε, επίσης, δημοφιλείς youtubers, όπως τον Κοντοπίδη, τον επίσημο εκπρόσωπο του Deliveras.gr , τον εντυπωσιακό διαγωνισμό των cosplayers, ενώ την ατμόσφαιρα απογείωσαν στα διαλείμματα γνωστοί τραγουδιστές και χορευτικές ομάδες.

Επίσημοι χορηγοί του League of Legends Greek Championship είναι οι: Deliveras.gr, Hell Energy Drink, Razer, Anime House και CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield στη Θεσσαλονίκη.