Η αμιγώς ελληνική μάρκα προϊόντων τεχνολογίας fluo., της εμπορικής εταιρείας M&T Electronics, μέλος του Ομίλου εταιρειών Μαυρογένης, συμμετέχει για πρώτη φορά στη Mobile World Congress, τη μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας, η οποία διεξάγεται στη Βαρκελώνη από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2017.

Η fluo. διαθέτει μία σειρά από smartphones, tablets και αξεσουάρ προηγμένης τεχνολογίας, που προσφέρει στους χρήστες υψηλές αποδόσεις σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση ποιότητας και τιμής. Στόχος της fluo. είναι να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες χωρίς όρια και περιορισμούς, μέσα από προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία με την υψηλή τεχνολογία.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να εκπλαγούν ευχάριστα από τις εντυπωσιακές δυνατότητες του smartphone FLUO V PLUS για απεριόριστο multitasking, να θαυμάσουν το μοντέρνο σχεδιασμό του εξαιρετικά λεπτού smartphone FLUO X, με πάχος μόλις 6,65 mm και να απολαύσουν τη συναρπαστική εμπειρία θέασης ταινιών και βίντεο που προσφέρει το tablet FLUO CINEMA χάρη στη μοναδική ευρεία οθόνη HD Ready.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το περίπτερο της fluo. στη Mobile World Congress 2017: M&T Group, Hall 6 Stand 6D70