Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του συστήματος PROFITS στην Centenary Bank στην Ουγκάντα.

Η INTRASOFT International επελέγη στο πλαίσιο επίσημου ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του Κεντρικού Τραπεζικού Συστήματος. Η INTRASOFT είχε την ευθύνη της υλοποίησης του έργου σε στενή συνεργασία με τρεις εταίρους; την εταιρία Relational S.A., τη Singular Logic και την TTCS Uganda.

Το έργο αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο, στο πλαίσιο της επέκτασης της INTRASOFT στην αγορά της Αφρικής.

Το PROFITS, που βρίσκεται σε λειτουργία ήδη στην Mwalimu Commercial Bank στην Τανζανία αλλά και στην HF Group στην Κένυα, αποτελεί ένα καινοτόμο CORE banking σύστημα βασισμένο σε τεχνολογίες αιχμής που ανταποκρίνεται πλήρως στις υφιστάμενες και μελλοντικές λειτουργικές ανάγκες της Centenary Bank. Το σύστημα διασφαλίζει τη συνεχή διεκπεραίωση των συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και αξιοποιεί πλήρως τα οφέλη του Internet/Mobile Banking ελαχιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την ανάγκη για φυσική παρουσία του πελάτη στα υποκαταστήματα.

O κ. Fabian Kasi, Διευθύνων Σύμβουλος, Centenary Bank δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τη συνεργασία μας με την INTRASOFT International για την υλοποίηση του νέου κεντρικού τραπεζικού μας συστήματος. Διαπιστώνουμε ήδη τα οφέλη και τα αποτελέσματα, τα οποία βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών μας και προσβλέπουμε σε ακόμα περισσότερα οφέλη, κατά την περίοδο μετά την έναρξη λειτουργίας. Ευχαριστώ την ομάδα της INTRASOFT International και της Centenary Bank που εργάστηκαν σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση».

O κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, INTRASOFT International δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιτυχημένη υλοποίηση του πρώτου μας τραπεζικού έργου στην Ουγκάντα, με έναν διακεκριμένο συνεργάτη όπως η Centenary Bank. Με το παρόν έργο, προσθέτουμε την Ουγκάντα στις χώρες της Αφρικής όπου παρέχουμε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας».