Τα εντυπωσιακά Smartphones Samsung Galaxy A3 (2017) και Samsung Galaxy A5 (2017), της νέας σειράς Galaxy Α, που συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα και υψηλές επιδόσεις, φέρνουν στους πελάτες τους τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το SAMSUNG Galaxy A3 (2017) στα 349€ ή με 24 άτοκες δόσεις των 14,54€ και το SAMSUNG Galaxy A5 (2017) στα 449€ ή με 24 άτοκες δόσεις των 18,71€. Και οι δύο συσκευές διατίθενται φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα κινητής COSMOTE και μαζί οι καταναλωτές παίρνουν δώρο την ασφάλιση κινητού, αξίας 90€. Επιπλέον, με την υπηρεσία G-Buy Back μπορούν να τα αποκτήσουν ακόμα φθηνότερα επιστρέφοντας το παλιό τους Smartphone. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές μπορούν, επίσης, να συνδυάσουν τα αγαπημένα τους Smartphones με μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και Smart Gadgets. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους οι πιστοποιημένοι από την Samsung πωλητές των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι στη διάθεσή τους να τους βοηθήσουν ώστε να ανακαλύψουν τις δυνατότητες των νέων συσκευών.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, o No1 Προορισμός για Smartphones, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο την μεγαλύτερη 4G και 4G+ γκάμα Smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά με δύο κορυφαίες συσκευές. Για να μπορούν οι πελάτες του να απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία mobile internet, χάρη στα προηγμένα δίκτυα 4G και 4G+ της COSMOTE, Νο1 δίκτυα σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμα ήδη στο 93% και στο 82% του πληθυσμού της χώρας αντίστοιχα.

Χαρακτηριστικά συσκευών
Το Samsung Galaxy A3 (2017) με οθόνη 4.7’’, και το Samsung Galaxy A5 (2017) με οθόνη 5.2’’, είναι κατασκευασμένα από premium μέταλλο και 3D γυαλί στο πίσω μέρος. Εκτός από το μοντέρνο σχεδιασμό τους, διαθέτουν κάμερα υψηλής ανάλυσης για ολοζώντανες φωτογραφίες και εντυπωσιακές selfie (13MP για το Galaxy A3 και 16MP για το Galaxy A5), ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τα νέα Smartphones της Samsung είναι ανθεκτικά στο νερό και στη σκόνη, έχουν μεγαλύτερη μπαταρία και ταχεία φόρτιση, ενώ διαθέτουν και επεκτάσιμη μνήμη έως και 256GB μέσω microSD.