Με στόχο να αλλάξει τον επιχειρηματικό κόσμο ώστε να λειτουργεί καλύτερα, διευκολύνοντας τις ζωές των ανθρώπων και τη λειτουργία των εταιριών, είναι μεγάλη προτεραιότητα για την SAP να αναπτύσσει συνεχώς τους εργαζόμενους της ώστε να είναι πάντα σε θέση να προηγούνται των εξελίξεων.

Σήμερα, η SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ανακοινώνει την αναβάθμιση τεσσάρων έμπειρων στελεχών, προκειμένου να αξιοποιήσει την υπάρχουσα δυναμική και να επιταχύνει περαιτέρω την επιχειρηματική της δραστηριότητα το 2017.

Ως εκ τούτου, οι ακόλουθες οργανωτικές αλλαγές τίθενται σε άμεση εφαρμογή:

Η Λίνα Γρηγοράτου αναλαμβάνει τη θέση της Chief Operating Officer για Eλλάδα, Κύπρο, Μάλτα
Η Λίνα ξεκίνησε την καριέρα της στη SAP το 1997, αρχικά αναλαμβάνοντας θέση Συμβούλου και ύστερα τη θέση Project and Program Manager. Ως SAP Services Client Partner τα τελευταία 7 χρόνια, ήταν υπεύθυνη για τη χάραξη και την υλοποίηση της στρατηγικής των υπηρεσιών για τους πελάτες της. Η βαθιά της γνώση επάνω στο αντικείμενο της SAP, η εμπειρία της και η αποτελεσματική της προσέγγιση στην ηγεσία, αποτέλεσαν τα θεμέλια για την επαγγελματική της ανάπτυξη, όπως επίσης και για την επιτυχία όλης της ομάδας με την οποία συνεργάστηκε. Η Λίνα διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και τίτλο MBA από το ALBA Business School.

Ο Massimiliano Colicchio αναλαμβάνει το ρόλο του Digital Business Service Director για την Ελλάδα
Ο Massimiliano διαθέτει Πτυχίο στη Φυσική και ξεκίνησε την καριέρα του ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Στη SAP ήλθε το 2004 αναλαμβάνοντας θέση Project Manager και σύντομα έγινε Client Partner για ένα βασικό πελάτη της εταιρίας. Έκτοτε, ήταν Sales Manager στον οργανισμό Global Customer Operations της Ιταλίας, συμβάλλοντας για 16 τρίμηνα στην επίτευξη διψήφιων ρυθμών ανάπτυξης στην Ιταλία για τους τομείς Professional Services και Premium Engagements. Θα είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της παροχής υπηρεσιών στους πελάτης της SAP με συνέπεια και εξαιρετική ποιότητα, καθώς και για την επιτάχυνση της διείσδυσης της SAP στην Ελληνική αγορά, μέσω της υλοποίησης στοχευμένων πρωτοβουλιών και της παροχής υποστήριξης με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

O Άλεξ Μουρατιάν γίνεται Διευθυντής Πωλήσεων για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα
Ο Άλεξ κατέχει πτυχίο BEng (Hons) στο Civil Engineering With Computing και μεταπτυχιακό MSc στο Management από το Surrey University. Ξεκίνησε την καριέρα του σε διεθνείς κορυφαίους οργανισμούς πληροφορικής με έδρα το Λονδίνο. Από τον Αύγουστο του 2006 διαχειρίζεται το δίκτυο της SAP Κύπρου, το οποίο σήμερα περιλαμβάνει πέραν των 500 πελατών, καθώς επίσης και το οικοσύστημα των εξουσιοδοτημένων SAP συνεργατών με πέραν των 100 επαγγελματιών νέας γενιάς. Τον Απρίλιο του 2014, προστέθηκε στα καθήκοντά του και η διαχείριση Μάλτας.

Στην Πολίνα Παπαγιωργάκη ανατίθεται η θέση Head General Business Sales για την Ελλάδα
Η Πολίνα εντάχθηκε στην ομάδα της SAP το 2000 ως μέλος του License Contract Administration Department. Το 2008, μετακινήθηκε στο τμήμα των Πωλήσεων ως Channel Sales Executive. Από το 2015 είναι υπεύθυνη του τμήματος Upper General Business Named Accounts ως Senior Account Executive.

Με την ευκαιρία αυτών των αναβαθμίσεων, ο Country Manager της SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, Ανδρέας Ξηρόκωστας δήλωσε: «Στη SAP δίνουμε έμφαση στη συνεχή ανάπτυξη των στελεχών μας, ώστε να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας, ειδικά στην όλο και πιο απαιτητική εποχή της ψηφιακής οικονομίας την οποία πλέον διανύουμε. Είναι πολύ μεγάλη χαρά να προχωράμε σε αναβαθμίσεις στελεχών που έχουν συσσωρεύσει πολύτιμη εμπειρία με την πάροδο του χρόνου. Αυτό, αποτελεί και έμπρακτη αναγνώριση της προσπάθειας και των δεξιοτήτων τους».