Η SAM ανακοίνωσε την βράβευση του LiveTouch 4K replay και highlights συστήματος με το 2016 NewBay Product Innovation Award.

Το NewBay Product Innovation Award από το 2013 αναγνωρίζει την υπεροχή στην κατασκευή προϊόντων στην βιομηχανία της τηλεόρασης, επαγγελματικού video, ραδιόφωνο και online ήχου. Οι νικητές επιλέγονται από μια επιτροπή επαγγελματιών χρηστών και τα κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνουν την καινοτομία ιδέας και σχεδίασης, την δημιουργική χρήση της τεχνολογίας, αξία τιμής και την ικανότητα λειτουργίας σε περιβάλλον broadcast TV, επαγγελματικού video, broadcast και online ραδιόφωνο.

Το LiveTouch 4Κ, που παρουσιάστηκε στην IBC 2016, προσφέρει UHD sports replay και highlights. Το LiveTouch 4Κ προσφέρει τον ταχύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο εργασίας σε 4K δίνοντας άμεση πρόσβαση και συνεργασία σε όλους τους χρήστες του συστήματος.

Έχει κατασκευαστεί με την πιο σύγχρονη αρχιτεκτονική server της SAM, χρησιμοποιώντας την μοναδική FrameMagic τεχνολογία, καθιστώντας το ικανό για υψηλών απαιτήσεων τρόπο λειτουργίας, είτε λειτουργώντας αυτόνομα, είτε λειτουργώντας μέσα σε ένα ευρύτερο περιβάλλον παραγωγής.

H αρχιτεκτονική λειτουργίας του LiveTouch κάνει το σύστημα να αναδεικνύεται στο 4K. Πολλαπλοί server μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους επιτρέποντας στο LiveTouch την αδιάλειπτη διαχείριση 4Κ παραγωγών, προσφέροντας ευέλικτους τρόπους λειτουργίας στους πελάτες καθώς και την ελαχιστοποίηση του απαιτούμενου φυσικού χώρου σε οχήματα εξωτερικών μεταδόσεων και στούντιο. Αυτές οι μεγαλύτερες συστοιχίες LiveTouch μπορούν να διαχειριστούν ως ένα σύστημα πολλαπλών καμερών, επιτρέποντας την άμεση πρόσβαση σε περισσότερες κάμερες και πηγές από οποιοδήποτε άλλο σύστημα.

Το LiveTouch είναι ολοκληρωμένο με τα 4K editors της SAM, αφαιρώντας την ανάγκη για μεταφορά υλικών, σπάζοντας την φυσική σύνδεση μεταξύ replay και editing. Αυτό προσφέρει μοναδικό τρόπο λειτουργίας σε 4K παραγωγές, που αλλάζουν τον μέχρι τώρα τρόπο λειτουργίας της αγοράς.

Το πάνελ του LiveTouch έχει συμπαγή τρόπο σχεδίασης με εργαλεία που δίνουν έμφαση στην βελτίωση της λειτουργίας από τον χρήστη. Πέρα από την οικεία τοποθέτηση των πλήκτρων, προσφέρει επίσης και μία εύκολη στην λειτουργία οθόνη αφής, καθιστώντας την δημιουργία highlights και την αναπαραγωγή υλικού πιο εύκολη από ποτέ.

Το LiveTouch 4K είναι σχεδιασμένο για το απαιτητικό περιβάλλον ζωντανών παραγωγών και είναι ένα πλήρες πακέτο έτοιμο για δράση.