Η κορεάτικη εταιρεία παρουσίασε ένα από τα πιο ικανά smartphones που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά, με σεβαστή επεξεργαστική ισχύ, υψηλή ανάλυση οθόνης και δυναμικό interface χρήσης, το οποίο προσφέρει υψηλή τεχνολογία σε ένα πακέτο με συμπαγείς διαστάσεις.


samsung_jetΤο Jet είναι ένα κινητό που διαθέτει τη ζηλευτή ικανότητα του multitasking, ενώ συνεργάζεται άψογα με το Microsoft Exchange Activesync.


Τις εντυπώσεις όμως κλέβει η εξαιρετική οθόνη AMOLED με την οποία είναι εξοπλισμένο. Έχει διαγώνιο 3,1 ιντσών, με ανάλυση που είναι τέσσερις φορές ανώτερη από εκείνη που συναντά κανείς σε μία WQVGA οθόνη, αγγίζοντας την επίδοση των 480×800 pixels.


Τα καλά όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς στο πίσω μέρος του τηλεφώνου βρίσκει κανείς μία κάμερα με φακό 5 megapixels, εσωτερική μνήμη 2 ή 8GB, όλες τις γνωστές μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας, GPS και έναν επεξεργαστή ταχύτητας 800 ΜΗz, καθιστώντας το Jet αντάξιο του ονόματός του αναφορικά με τον χρόνο που ανταποκρίνεται στις εντολές του χρήστη του.