Το κομψό και ισχυρό προϊόν της Apple, το εξαιρετικό MacBook Air 13’’ διατίθεται τώρα σε προνομιακή τιμή σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της Κωτσόβολος.

Έτσι, από τις 10.01 έως και τις 31.03, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τον προηγμένο φορητό υπολογιστή στη μειωμένη τιμή των €1.169 με κέρδος €90.

Το MacBook Air 13’’ διαθέτει μνήμη 8 GB, επεξεργαστή Intel Core i5 πέμπτης γενιάς, Thunderbolt 2, εξαιρετικές ενσωματωμένες εφαρμογές και ισχυρή μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα. Ακολουθώντας τον κομψό και εργονομικό σχεδιασμό της Apple, το MacBook Air είναι λεπτό, ελαφρύ και ανθεκτικό, για να μεταφέρεται εύκολα και γρήγορα. Ο υψηλός βαθμός ανταπόκρισης του MacBook Air προέρχεται από την αξιοποίηση της τεχνολογίας flash. Έτσι το MacBook Air είναι πολύ ελαφρύτερο και διαθέτει μεγαλύτερη φορητότητα, ενώ παρέχει ταυτόχρονα ταχύτερη πρόσβαση στα δεδομένα. Η τεχνολογία flash προσφέρει ακόμα αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, αλλά και μεγάλη αποδοτικότητα στις επιδόσεις, με τη μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, ώστε να προσφέρει στο χρήστη πολλές ώρες εργασίας και διασκέδασης.

Τα MacBook Air 13’’ είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, αλλά και στο www.kotsovolos.gr.