H Atcom Internet and Multimedia A.E., θυγατρική εταιρεία του ομίλου Dionic (XAA: Dion), ανακοίνωσε σήμερα τη δημιουργία ενός νέου Business Unit, ως αποτέλεσμα της ενσωμάτωσης της εταιρείας Mindworks στο δυναμικό της. Με την κίνηση αυτή, η Atcom ενισχύει σημαντικά τη θέση της.

Atcom


Η Mindworks έχει διαγράψει μια θεαματική πορεία στο χώρο του Search Engine Marketing & Optimization, όπου πρωτοπορεί στηριγμένη στον υψηλό βαθμό εξειδίκευσης και την αποτελεσματικότητα των μεθόδων της, με κοινό παρονομαστή μια αμιγώς πελατοκεντρική φιλοσοφία και προσέγγιση.


Η ενσωμάτωση της Mindworks εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Atcom να μετασχηματίζει την τεχνογνωσία στους τομείς Pay Per Click (PPC) και Search Engine Optimization (SEO) σε πραγματική αξία για τους πελάτες της.


Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της στρατηγικής αποτελούν οι ολοκληρωμένες ενέργειες PPC & SEO που έχουν σχεδιαστεί από την Atcom και τη Mindworks για κορυφαία web sites όπως τα www.aldemarhotels.gr (εταιρική παρουσίαση & ηλεκτρονικές κρατήσεις), www.skroutz.gr (μηχανή αναζήτησης και σύγκριση τιμών), www.vodafone.gr (e-shop & εταιρική παρουσίαση), τα web sites του ομίλου Λυμπέρη, μεταξύ των οποίων το www.myself.gr και www.menshealth.gr καθώς και για το www.e-laptops.gr με τη μοναδική βραβευμένη με Effie Award, καμπάνια search engine marketing.


Ο κ. Κώστας Θεοτοκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Atcom Internet & Multimedia, σχολίασε σχετικά: «Το Search Engine Marketing είναι μια από τις πιο δυναμικές περιοχές της online επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η Atcom επένδυσε και επενδύει με συνέπεια και προοπτική προς αυτή την κατεύθυνση. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να χτίσουν μια επιτυχημένη online παρουσία η οποία θα αναδεικνύει την αξία τους και θα προσφέρει δυνατότητες ανάπτυξης. Η ενσωμάτωση στο δυναμικό της Atcom μιας εταιρείας με τα χαρακτηριστικά της Mindworks είναι μια κίνηση ουσίας, που ως στόχο έχει την ενδυνάμωση της στρατηγικής και της παρουσία μας στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά».


Ο κ. Κώστας Μάντζιαρης, Business Unit Director, δήλωσε σχετικά: «Η ενσωμάτωση της Mindworks στην Atcom, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για εμάς, ανεβάζοντας τον πήχη σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα. Με ακόμη πιο εκτεταμένη τεχνογνωσία, υποδομές αλλά και με μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων είμαστε σε θέση να καλύψουμε ολοκληρωμένα τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της Ελληνικής αγοράς στο χώρο του Search Engine Marketing και παράλληλα να διευρύνουμε τη δραστηριότητα μας και εκτός συνόρων, προσφέροντας υπηρεσίες με υψηλό Return On Investment στους πελάτες μας».