Το Neffos, ένα brand που δημιουργήθηκε από την TP-Link, θα παρουσιασθεί για πρώτη φορά στην CES 2017, την μεγαλύτερη παγκοσμίως συνάντηση τεχνολογίας.

Το Neffos σηματοδοτεί την είσοδο στην αγορά των smartphone του No 1 παγκοσμίως προμηθευτή προϊόντων δικτύωσης. Λανσαρίστηκε στην τεχνολογική έκθεση IFA 2016 για να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά και να βοηθήσει τους χρήστες κινητών τηλεφώνων να κάνουν αληθινές, αδιάκοπες συνδέσεις με τον κόσμο γύρω τους, μέσω της τεχνολογίας.

Με το μότο του brand «Κοντά σε εσένα», το Neffos προσπαθεί να δημιουργήσει το πιο ανθρωποκεντρικό προσωπικό κινητό τηλέφωνο στη ψηφιακή εποχή.

Για να επιδείξει το όραμα του να επαναφέρει στο επίκεντρο τον αληθινό σκοπό των smartphones να συνδέσει τους ανθρώπους, το Neffos θα εκθέσει τις τελευταίες του προτάσεις – το X1 και το Χ1 Max – στην CES 2017. Από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017, οι δύο συσκευές θα επιδεικνύονται στο Περίπτερο 30526 της TP-Link στο Tech East South Hall 3, στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας.

Τα Neffos X1 και X1 Max που λανσαρίστηκαν πρόσφατα, συνδυάζουν κορυφαία σχεδίαση και προσεκτική εξαιρετική κατασκευή με απόδοση χωρίς συμβιβασμούς και ευθυγραμμίζονται με την αποστολή του brand.. Προσφέρουν την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία σε αυτούς που θέλουν να κτίσουν συνδέσεις και να παραμείνουν συνδεδεμένοι οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

Και τα δύο τηλέφωνα είναι ήδη διαθέσιμα σε χρώματα Cloudy Gray και Sunrise Gold.

 

Τηλέφωνα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για μεγαλεία

Λείο και κατασκευασμένο, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, το μεταλλικό περίβλημα του Neffos X1 και X1 Max έχει ραφιναριστεί για να δώσει στους καταναλωτές την καλύτερη χρηστική εμπειρία.

Η συμμετρική σχεδίαση δημιουργεί μια πρακτική διαρρύθμιση για την υποδοχή του μικροφώνου, την κάμερα και τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ο οποίος βρίσκεται εκεί ακριβώς όπου ο δείκτης του χρήστη ακουμπά φυσικά στη συσκευή.
Ο αισθητήρας ξεκλειδώνει το τηλέφωνο σε μόλις 0,2 δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους και έτσι όσο περισσότερο ο χρήστης ξεκλειδώνει τη συσκευή, τόσο πιο ακριβής γίνεται με την πάροδο του χρόνου.

Εντωμεταξύ, οι καμπύλες στην ράχη, πετυχαίνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ στυλ και λειτουργικότητας και επιτρέπουν καλύτερο κράτημα και μια πιο εργονομική αίσθηση στο χέρι.

Η υψηλή αναλογία οθόνης προς το σώμα του 76% επιτυγχάνεται κρατώντας τις προσόψεις κατά μήκος των πλευρών λεπτές και μειώνοντας το μήκος της συσκευής.

Το στενό μεταλλικό πλαίσιο έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές σφράγισης και μετρά * 7,85 χιλιοστά πάχος, αν και το οπτικό πάχος του είναι μόλις 2,75 χιλιοστά, ένα από τα πιο στενά στην αγορά.

Η IPS οθόνη είναι υπέροχη στις 5 ίντσες για το X1 και στις 5,5 ίντσες για το X1 Max.

Ένα φύλλο γυαλιού με κυρτή άκρη 2.5D προστατεύει την οθόνη από γρατζουνιές και χτυπήματα και δίνει φυσική αίσθηση στο πέρασμα ανάμεσα στις οθόνες και την πλοήγηση στο περιβάλλον.

Τα Neffos X1 και Χ1 Max είναι πράγματι τέλεια για να παίζεις πλούσια σε γραφικά παιχνίδια και να παρακολουθείς τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες εν κινήσει.

 

Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς

Τα Neffos X1 και Χ1 Max είναι εξοπλισμένα με πίσω κάμερα υποστηριζόμενη με αισθητήρα 13-megapixel της Sony IMX258 με διπλό flash, φακό 5 στοιχείων, φωτισμό στην πίσω όψη και γρήγορη ανίχνευση αυτόματης εστίασης σε μόλις 0,2 δευτερόλεπτα.

Η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 5 megapixel και διαθέτει έναν ευρυγώνιο φακό. Το Beautify mode σε πραγματικό χρόνο είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό της κάμερας, έτσι ώστε οι χρήστες να απέχουν μόλις ένα πάτημα του κουμπιού από την τέλεια selfie.

Στο εσωτερικό, τα Neffos X1 και Χ1 Max τροφοδοτούνται από το octa-core chip της MediaTek σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB εσωτερικής μνήμης, με δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου έως και 128GB. Περιλαμβάνεται dual-band Wi-Fi, παράλληλα με υποστήριξη φωνής μέσω LTE ή VoLTE – εφόσον υποστηρίζεται επίσης και από τον πάροχο της υπηρεσίας – και πολλαπλές ζώνες LTE για γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο όπου αυτές είναι διαθέσιμες.

Τα τηλέφωνα διαθέτουν ένα προσαρμοσμένο Android 6.0 Marshmallow αναβαθμισμένο με περισσότερες από 3.000 βελτιώσεις.

Η μεγάλης διάρκειας ***3,000mAh μπαταρία στο εσωτερικό του X1 Max είναι τόσο μεγάλη ώστε να διαρκέσει μια ολόκληρη ημέρα χρήσης της συσκευής. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, ώστε να επαναφορτίζει το τηλέφωνο και να είναι έτοιμο για χρήση σε λίγο χρόνο.

Αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά μεταφέρονται το ίδιο καλά στον πραγματικό κόσμο, όπως στο χαρτί. Η σειρά Neffos X μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, από τυπικές δραστηριότητες smartphone, όπως την ενημέρωση των Social Media και την παρακολούθηση βίντεο συνεχούς ροής, έως απαιτητικά παιχνίδια. Οι ασύρματες συνδέσεις μέσω WiFi και κυψελοειδούς είναι επίσης σταθερότερες και πιο αξιόπιστες.

 

* X1: 7,95 χιλιοστά πάχος, 2,95 χιλιοστά άκρες, X1 Max: 7,85 χιλιοστά πάχος, 2,75 χιλιοστά άκρες

** X1: 3GB μνήμης RAM + 32GB της ROM και 2GB μνήμης RAM + 16 GB ROM, X1 Max: 4GB μνήμης RAM + 64GB της ROM και 3GB μνήμης RAM + 32GB της ROM

***2,250mAh για το X1