Τα Goody’s Burger House, απέσπασαν διπλή διάκριση στην τελετή βράβευσης των Lighthouse e-volution Awards 2017 που διοργανώθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία ηλεκτρονικά καταστήματα – καταναλωτικά προϊόντα και mobile εφαρμογές τα Goody’s Burger House απέσπασαν bronze βραβείο για την υπηρεσία Goody’s Οnline delivery και bronze βραβείο για την εφαρμογή των Goody’s για κινητά τηλέφωνα.

Η ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών, εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμευσης των Goody’s Burger House να διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών τους, προσφέροντάς τους μοναδικές καταναλωτικές εμπειρίες.

Τα βραβεία παρέλαβε η ομάδα Customer Experience & Digital integration των Goody’s Burger House μαζί με την Atcom, το στρατηγικό συνεργάτη των Goody’s μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο του Digital Business στην Ελλάδα, με τεχνογνωσία στην υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων Διαδικτύου.

Συνδυάζοντας τις τεχνολογικές καινοτομίες με ένα ιδιαίτερα δημιουργικό σχεδιασμό, τα Goody’s Burger House & η Atcom διακρίθηκαν στην αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν και κατάφεραν να κερδίσουν 2 εξαιρετικής σημασίας βραβεία στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού.

Η ομάδα των Goody’s Burger House υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, φρέσκες ιδέες και πρωτοποριακές online εμπειρίες για όλους τους καταναλωτές που διαχρονικά προτιμούν και εμπιστεύονται τα Goody’ Burger House.

e-volution Awards, βραβεύουν και αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν & ηλεκτρονικό εμπόριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επισκεφτείτε το website μας www.goodysbergerhouse.gr καθώς και το website των βραβείων www.e-volutionawards.gr.