Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την νέα σειρά Galaxy A, η οποία περιλαμβάνει τα smartphones 5.7’’ Α7, 5.2’’ Α5 και 4.7’’ Α3, με βελτιώσεις που παρέχουν όμορφο σχεδιασμό, δυνατές επιδόσεις και κορυφαία άνεση.

«Στη Samsung πάντα προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν τα πλέον προηγμένα προϊόντα στην αγορά», δήλωσε ο DJ Koh, Πρόεδρος του τμήματος Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Η νέα σειρά Galaxy A αποτελεί απόδειξη αυτής της προσπάθειάς μας. Ενσωματώσαμε τη μοναδική μας προσέγγιση σχετικά με τον σχεδιασμό, καθώς επίσης και όλες τις λειτουργίες που οι πελάτες των Galaxy συσκευών έχουν αγαπήσει, ώστε να παρέχουμε καλύτερες επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ».

Η σειρά Galaxy A διαθέτει ένα premium μεταλλικό πλαίσιο και 3D γυαλί στο πίσω μέρος, που εμπνέεται από την κληρονομιά του premium σχεδιασμού της Samsung. Με κομψά σχεδιασμένη κάμερα και home key, η συσκευή είναι πιο όμορφη και εργονομική από ποτέ, προσφέροντας άνεση στο κράτημα και στη χρήση. Η σειρά Galaxy A είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων Black Sky, Gold Sand, Blue Mist και Peach Cloud.

Αιχμαλωτίστε σημαντικές στιγμές με τη βελτιωμένη κάμερα 16-megapixel στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του Galaxy A7 και Α5, που είναι πλέον είναι πιο σταθερή με ακριβές autofocus, έχοντας ως αποτέλεσμα ζωντανές και καθαρές φωτογραφίες και selfie, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με τη σειρά Galaxy A, οι selfies γίνονται πιο εύκολα από ποτέ. Ακουμπώντας οπουδήποτε στην οθόνη, μπορείτε εύκολα να τραβήξετε μία selfie υψηλής ανάλυσης με το floating κουμπί της κάμερας και να χρησιμοποιήσετε την οθόνη ως μπροστινό flash για φωτεινές φωτογραφίες. Η κάμερα στο Galaxy A προσφέρει μια απλοποιημένη εμπειρία χρήσης (UX), συμπεριλαμβανομένης της εύκολης και γρήγορης αλλαγής των λειτουργιών ή άμεσων φίλτρων που ενεργοποιούν τα εφέ των φωτογραφιών. Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τις λειτουργίες, όπως τη λειτουργία “Food Mode”, για να βελτιώσουν τις φωτογραφίες και τα χρώματα των εικόνων.

Για πρώτη φορά η σειρά Galaxy A είναι ανθεκτική στο νερό και στη σκόνη με πιστοποίηση IP68, προφέροντας αντοχή σε στοιχεία, όπως η βροχή, ο ιδρώτας, η άμμος και η σκόνη και καθιστώντας τις συσκευές ιδανικές για σχεδόν οποιαδήποτε δραστηριότητα ή περίσταση.

Τα Galaxy A προσφέρουν εκτεταμένη, μεγαλύτερη μνήμη, καθώς και την επιλογή επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου έως και 256GB μέσω microSD. Επιπλέον, τα Galaxy A7 και A5 διαθέτουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ώστε να συμβαδίζουν με τον δραστήριο τρόπο ζωής των χρηστών, και χάρη στη λειτουργία Fast Charge, φορτίζουν απίστευτα γρήγορα. Επίσης, τα Galaxy A είναι εξοπλισμένα με reversible USB Type-C θύρα για εύκολη συνδεσιμότητα. Τέλος, διαθέτουν τη λειτουργία “Always on Display”, ώστε οι χρήστες να μπορούν με μια ματιά να δουν την ώρα και το ημερολόγιο, χωρίς να ενεργοποιούν τη συσκευή, εξοικονομώντας χρόνο και μπαταρία.

Με το Samsung Cloud οι χρήστες μπορούν εύκολα να αποθηκεύσουν δεδομένα και φωτογραφίες. Επίσης, έχοντας κατά νου πρωτίστως την ασφάλεια, οι χρήστες μπορούν εύκολα να διαχωρίσουν τα προσωπικά τους δεδομένα και να κρατήσουν με ασφάλεια το περιεχόμενό τους στο “Secure Folder”, το οποίο υποστηρίζει βιομετρική πιστοποίηση.

Στην ελληνική αγορά θα κυκλοφορήσουν τα Samsung Galaxy Α5 (2017) και Α3 (2017).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ακόλουθη διεύθυνση: www.samsungmobilepress.com