Πάρτε το παιχνίδι στα χέρια σας και απολαύστε υψηλές επιδόσεις με τους πιο σύγχρονους και ισχυρούς πολυπύρηνους επεξεργαστές των gaming PC των καταστημάτων “Πλαίσιο”.

Turbo-X G3100

Turbo-X G3100

Το Τurbo-X G3100 απευθύνεται στους ενθουσιώδεις gamers που αναζητούν τα λεπτομερή γραφικά, την ρεαλιστική κίνηση και την γρήγορη απόκριση, σε κάθε παιχνίδι. Είναι ιδανική πρόταση για gaming, ενώ παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε τον φανταστικό κόσμο των πολυμέσων και να απολαύσετε ταινίες, μουσική & φωτογραφίες. Εξασφαλίστε υψηλές επιδόσεις και γρήγορη απόκριση του συστήματος ώστε να πραγματοποιείτε πολλές εργασίες ταυτοχρόνα με τη μέγιστη απόδοση.


Η δύναμη πηγάζει από τον ταχύτατο επεξεργαστή νέας γενιάς Ιntel Core 2 Quad Q8200, ο οποιος χρησιμοποιεί την επαναστατική αρχιτεκτονική της Intel στα 45nm για χαμηλες θερμοκρασιες λειτουργιας. Με ταχύτητα στα 2,33 GHz και τεχνολογία 4 πυρήνων είναι ικανός να σας εξασφαλίζει ισχυρή απόδοση σε κάθε εφαρμογή με μειωμένες ενεργειακές απαιτήσεις. Παράλληλα, έρχεται πλαισιωμένος με μνήμη Ram 2GB για γρήγορη απόκριση σε κάθε τύπου εφαρμογή.


Η κάρτα γραφικών HD 4850 με 512MB αυτόνομης μνήμης βίντεο DDR3 παρέχει εντυπωσιακές επιδόσεις, ενώ παράλληλα προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα στον τομέα της ποιότητας απεικόνισης. Επιπροσθέτως, είναι εξοπλισμένο με γρήγορο σκληρό δίσκο SATA ΙΙ χωρητικότητας 650GB σας παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ικανό να “φιλοξενήσει” όλα τα προγράμματα, τα αρχεία και τα παιχνίδια σας.


Όσον αφορά την οθόνη, τo Turbo-X monitor καταφέρνει να συνδυάζει λεπτό και κομψό design σε wide απεικόνιση, ενώ σας εξασφαλίζει μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας για πιο εύκολη χρήση σε εφαρμογές γραφείου, υψηλή ανάλυση και ζωντανά χρώματα σε παιχνίδια και video. Διαθέτει panel 2ms, δυναμική αντίθεση 5000:1 και ψηφιακή σύνδεση DVI-D.


Στην τιμή της σύνθεσης περιλαμβάνεται λειτουργικό Microsoft Windows Vista Home Premium σε ελληνική έκδοση, το οποίο έρχεται εγκατεστημένο μαζί με όλους τους οδηγούς των εσωτερικών συσκευών του Η/Υ (κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου κλπ), έτσι ώστε εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραλάβετε τον Η/Υ σας και να τον θέσετε άμεσα σε λειτουργία. Επίσης με εγκατεστημένο νόμιμο λογισμικό, σε συνδυασμό με σύνδεση στο Internet, τα αυθεντικά Windows φροντίζουν για τις κρίσιμες αναβαθμίσεις που απαιτούνται από τη Microsoft.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Μητρική Intel chipset G31,DDR2

Επεξεργαστής Intel Core 2 Quad 8200

Μνήμη 2 GB DDR2 667MHz

Σκληρός Δίσκος 640GB SATA II, 32MB cache

Κάρτα ΓραφικώνATi HD 4850 – 512MB

Ήχος Realtek 5.1 channel audio

Οπτικά Μέσα DVD-RW +/- DL 22Χ

Δικτύωση Ethernet 10/100/1000

Οθόνη TFT Turbo-X 22 inches TX-221WP

Ηχεία Ενσωματωμένα στην οθόνη

Λειτουργικό Σύστημα Windows Vista Home Premium GR

Θήκη Turbo-X Middle ATX

Ισχύς τροφοδοτικού 420 W