Την ένωση της τέχνης με την ψηφιακή επιστημονική έρευνα παρουσιάζει η νέα έκθεση «Υβρίδια: Στα όρια τέχνης και τεχνολογίας», που παρουσιάζεται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση με την υποστήριξη της COSMOTΕ.

Η έκθεση, που στηρίζει η COSMOTE, διερευνά την έννοια του υβριδισμού, τη μείξη διαφορετικών μέσων και ιδιωμάτων που οδηγούν σε νέες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης, με τους καλλιτέχνες να χρησιμοποιούν την επιστημονική έρευνα, τα ψηφιακά δίκτυα, αλλά και ενόργανες διαδικασίες. Στη διεθνή ομάδα καλλιτεχνών περιλαμβάνονται οι Έλληνες Αφροδίτη Ψαρρά και Μαρίνος Κουτσομιχάλης, καθώς και ο εγκατεστημένος στην Αθήνα Βρετανός καλλιτέχνης James Bridle.

Η έκθεση παρουσιάζεται έως τις 15 Ιανουαρίου 2017 σε συνεργασία με το Ars Electronica Centre, κορυφαίο οργανισμό στον κόσμο στην αιχμή της έρευνας πάνω στα σημεία συνάντησης τέχνης, τεχνολογίας και κοινωνίας, που εδρεύει στο Λιντς της Αυστρίας.

Με τη στήριξη της μοναδικής αυτής έκθεσης, η COSMOTE, για ακόμη μια φορά, βρίσκεται κοντά σε δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό και αναδεικνύουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας.