Το νέο MLS Easy TS®, το πρωτοποριακό οικονομικό 4G Smartphone για όλες τις ηλικίες, που συνδυάζει μεγάλα πλήκτρα με ελληνικά γράμματα και οθόνη αφής, φέρνει στους πελάτες του αποκλειστικά ο Γερμανός, o Νο1 Προορισμός

[1] για Smartphones.

Το MLS Easy TS είναι η ιδανική επιλογή για όσους δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή άτομα που έχουν ανάγκη από εύκολη και άμεση πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες ενός σύγχρονου Smartphone. Διαθέτει απλό περιβάλλον χρήσης, πλευρικό πλήκτρο κλειδώματος, δυνατό ακουστικό HD και μεγάφωνο. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του να γράφει μηνύματα και να πραγματοποιεί κλήσεις απλά με τη φωνή του.

Με οθόνη αφής 2,8’’, τετραπύρηνο επεξεργαστή και λογισμικό Android 5.1 Lollipop για άνετη και γρήγορη multitasking χρήση, το MLS Easy TS συνδυάζει την απλότητα του πληκτρολογίου με όλες τις δυνατότητες ενός 4G Smartphone. Διαθέτει κύρια κάμερα 3,2ΜΡ με LED flash, δυνατότητα πλοήγησης με φωνητικές εντολές, αναγνώριση κλήσεων και ραδιόφωνο που λειτουργεί χωρίς hands free ακουστικά. Έχει, επίσης, 8GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD έως και 32GB, για να μπορεί κανείς να αποθηκεύει τα αγαπημένα multimedia αρχεία του, αλλά και εκατοντάδες εφαρμογές από το Google Play Store. Η συσκευή διαθέτει και πλήκτρο επείγουσας κλήσης σε προεπιλεγμένο αριθμό.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με το MLS Easy TS, εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά. Για να μπορούν οι πελάτες του να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκονται, να επικοινωνούν και να διασκεδάζουν κάθε στιγμή, απολαμβάνοντας απίστευτα γρήγορες ταχύτητες με το 4G δίκτυο της COSMOTE. Το Νο1 4G δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο στο 90% του πληθυσμού της χώρας.

[1] Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.

[2] Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

[3] Ισχύει για μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο COSMOTE.

[4] Αφορά αγορά της συσκευής ως σκέτη συσκευή και με εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.