Τις εταιρίες πελάτες που επέλεξαν τις λύσεις της βράβευσε για μία ακόμη χρονιά η SAP.

 Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η SAP βραβεύει τις εταιρίες πελάτες της που επέλεξαν τις λύσεις SAP, ακολουθώντας τους κανόνες ποιότητας της εταιρείας: άριστη οργάνωση, εκτέλεση και διαχείριση του έργου, σύντομη και χαμηλού κόστους υλοποίηση και άμεσα επιχειρησιακά οφέλη από το έργο SAP, απλοποιώντας σημαντικά τις εσωτερικές τους διαδικασίες.

Ο διαγωνισμός SAP Quality Awards βραβεύει τους πελάτες της σε δύο κατηγορίες έργων, τα έργα σύντομης υλοποίησης και τα έργα καινοτομίας:

  • Στην πρώτη κατηγορία, οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν είναι οι Σφακιανάκης ΑΕ – Χρυσός Νικητής και GENFROCO ΑΕ – Αργυρός Νικητής, ενώ η Ionian Group ΑΕ είναι ο Χάλκινος Νικητής.

Οι Χρυσοί Νικητές των δύο κατηγοριών θα συμμετέχουν στα SAP Quality Awards σε διεθνές επίπεδο (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική), ενώ όλοι οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν και να παρουσιάσουν case studies από την εμπειρία τους με τις λύσεις SAP, σε εκδήλωση που θα οργανώσει η εταιρία τους πρώτους μήνες του 2017.

Από την πλευρά της SAP Hellas, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά οργανώσαμε και αυτή τη χρονιά στην Ελλάδα το διαγωνισμό των Quality Awards, πρόγραμμα που βασίζεται σε ευρωπαϊκές προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας την αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων. Η συμμετοχή ήταν υψηλότερη από την αναμενόμενη και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Οι εταιρείες που διακρίθηκαν, κέρδισαν τις εντυπώσεις  της κριτικής επιτροπής για την ομαλή μετάβαση στο σύστημα SAP, τον ενθουσιασμό τους, την άρτια  συνεργασία διοίκησης-εργαζομένων, την καινοτομία που εισήγαγαν στην επιχείρησή τους και τα άμεσα αποτελέσματα. Εκ μέρους της SAP συγχαίρουμε όλους τους πελάτες μας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό κι ελπίζουμε να τους δούμε και στο μέλλον να διακρίνονται ακόμα και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο».

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της επίτευξης του ψηφιακού μετασχηματισμού από τις επιχειρήσεις, η SAP βραβεύει τις κορυφαίες ανάμεσα στους πελάτες της ως παραδείγματα της βέλτιστης χρήσης των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της.