Η ClientIQ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το μεγαλύτερο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα υποδημάτων, MyShoe.gr.

Σκοπός η περαιτέρω ικανοποίηση των πελατών του Myshoe, μέσω της υλοποίησης στοχευμένων ενεργειών marketing που θέτουν την ανάλυση της καταναλωτικής συμπεριφοράς στο επίκεντρο.

Μετρώντας μόλις ένα χρόνο λειτουργίας, η ClientIQ έχει καταφέρει να κτίσει ένα αξιόπιστο προφίλ με όχημα τη σημαντική εμπειρία των στελεχών της στον τομέα των customer analytics. H MyShoe.gr αποτελεί νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των πελατών της ClientIQ από το χώρο του λιανεμπορίου, μετά την IKEA και την Coral, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως ο σχεδιασμός προγραμμάτων επιβράβευσης, η ανάλυση της καταναλωτικής συμπεριφοράς των πελατών, η σχεδίαση και υλοποίηση στοχευμένων ενεργειών marketing και αποτελεσματικών διαδικασιών πωλήσεων.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα MyShoe.gr το οποίο ανήκει στην εταιρία Ν.Ι. Μίνογλου Α.Ε., στα 6 χρόνια λειτουργίας του, κατέχει ήδη μία ηγετική θέση στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου της χώρας μας και έχει επανειλημμένως βραβευθεί από σημαντικούς εθνικούς και διεθνείς φορείς. Είναι πιστοποιημένο από πλήθος δημοφιλών brands και διαθέτει μία ευρύτατη και διαρκώς εμπλουτιζόμενη εμπορική συλλογή προϊόντων υπόδησης, η όποια σήμερα απαριθμεί 11.500 διαφορετικά σχέδια από 350 brands.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κ. Ευάγγελος Α. Μανουδάκης δήλωσε σχετικά: «Παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που επικρατεί στην πατρίδα μας  τα τελευταία χρόνια, το MyShoe συνεχίζει να αναπτύσσεται διατηρώντας, με αφοσίωση, τον Πελάτη στο επίκεντρο όλων των προσπαθειών μας. Με γνώμονα την πίστη μας στην καινοτομία, συνεργαστήκαμε με τη ClientIQ, μία από τις ανερχόμενες και πολλά υποσχόμενες δυνάμεις στις νέες τεχνολογίες marketing, η οποία είναι βέβαιον πως θα μας βοηθήσει να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στον πελάτη μας, διατηρώντας έτσι ισχυρή την διαχρονική προσήλωση μας στην εξυπηρέτηση των αναγκών του».

Από την πλευρά της, η CEO της ClientIQ Αλεξάνδρα Χριστοπούλου δήλωσε: «Η συνεργασία με τη MyShoe.gr, μια από τις πιο δυναμικές εταιρείες του κλάδου της στην Ελλάδα, αποτελεί μια ακόμη πρόκληση για εμάς. Με μεθοδικότητα και προσήλωση στην παροχή υπηρεσιών που φέρνουν αποτελέσματα, διευρύνουμε σταθερά το πελατολόγιο μας, συνάπτοντας νέες συνεργασίες  με εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων,  έχοντας καταφέρει στο σύντομο διάστημα λειτουργίας μας  να εξυπηρετούμε πελάτες από 5 διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους».