Και φέτος στις γιορτές όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Vodafone, γεμίζουν δώρα και χαρά για αυτούς και την οικογένεια τους.

Μαζί με κάθε νέα αγορά Smartphone ή Tablet  ή κάθε Vodafone Home double play σύνδεσή, οι πελάτες Vodafone μπορούν να απολαύσουν τα μοναδικά Χριστουγεννιάτικα Δώρα.

Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά συσκευής Vodafone Smart Tablet ή Smartphone, Sony & Huawei Smartphone από 15/12 και έως 31/12 όλοι μπορούν να αποκτήσουν Δωρεάν την αποκλειστική υπηρεσία Vodafone Replace και  επιπλέον 1 Χρόνο Επέκταση Εγγύησης.

To Vodafone Replace παρέχει εντελώς δωρεάν αντικατάσταση συσκευής με μία ίδιου τύπου εντός 24ώρου σε περιπτώσεις όπως κλοπή, σπάσιμο, πυρκαγιά, αλλά και ζημιές από επαφή με άμμο ή νερό και αυξομείωση τάσης ρεύματος. Οι πελάτες Vodafone βγαίνουν διπλά κερδισμένοι αφού επωφελούνται και με έναν χρόνο επέκταση στην εγγύηση του κατασκευαστή της συσκευής που αγοράζουν. Η υπηρεσία Vodafone Replace και o 1 Χρόνος Eπέκταση Eγγύησης έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από υπηρεσίες της Vodafone με σκοπό μία ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία για τον πελάτη.

Επιπλέον, η Vodafone προσφέρει με κάθε νέα ή ανανέωση σύνδεσης σε  Vodafone Home double play VDSL έως και τις 9/01 Δώρο ένα Tablet Lenovo Yoga 3, 8’’ και δίνει την δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν αξεπέραστες ταχύτητες VDSL έως 50Mbps από το νέο τους Tablet.

H Vodafone με στόχο να είναι κοντά στους πελάτες της και να στηρίζει κάθε ανάγκη τους σχεδιάζει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες προσφέροντας μοναδικές λύσεις επικοινωνίας σε συνδυασμό με μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης. Γιατί οι άνθρωποι στα καταστήματα Vodafone αναγνωρίζουν, ότι ο καθένας πελάτης αξίζει το κάτι παραπάνω. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/