Μάθε τι συμβαίνει με την ασφάλεια του δικτύου σου εύκολα και γρήγορα από τη LEXIS Πληροφορική!

 Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Fortinet στην Ελλάδα από το 2004, διαθέτει στο δίκτυο συνεργατών της τoν εξοπλισμό του τεστ αξιολόγησης απειλών FORTINET Cyber Threat Assessment, που μπορεί εύκολα και γρήγορα να αξιολογήσει το δίκτυο σας και να δώσει αποτελέσματα σχετικά με:

  • Την ασφάλεια και την πρόληψη απειλών

Πού είναι τρωτά σημεία των εφαρμογών του δικτύου που δέχονται επιθέσεις, ποιοι ιοί ανιχνεύθηκαν και ποιες συσκευές είναι «σε κίνδυνο» όσον αφορά το τείχος προστασίας και την πιθανότητα παραβίασης του.

  • Την παραγωγικότητα των χρηστών

Ποιες εφαρμογές τρέχουν στο δίκτυο (εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, άμεσων μηνυμάτων, κλπ).

  • Την απόδοση του εγκατεστημένου δικτύου

Ποιες είναι οι απαιτήσεις κατά τη χρήση στις ώρες αιχμής και ποιες οι ανάγκες για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.

Οι αρχιτεκτονικές της ασφάλειας δικτύου πρέπει να εξελίσσονται συνεχώς  ώστε να προλαμβάνουν τις τελευταίες απειλές. Υπάρχουν δύο τρόποι για να μάθετε εάν η λύση που σας προστατεύει είναι η κατάλληλη: Να περιμένετε κάτι να συμβεί στο δίκτυό σας  ή να τρέξετε το test αξιολόγησης απειλών της FORTINET. Τα αποτελέσματα βγαίνουν σε λιγότερο από 7 ημέρες από την εγκατάσταση και χωρίς καμία παρεμβολή στη λειτουργία του δικτύου.

 

  1. Ο προσφερόμενος εξοπλισμός καλύπτει δίκτυα έως 150 ατόμων.
  2. Τα αιτήματα διάθεσης του εξοπλισμού ικανοποιούνται με σειρά προτεραιότητας
  3. Όλα τα προϊόντα της Fortinet που παρέχονται στο πλαίσιο της παρούσας προσφοράς υπόκεινται στην Άδεια Χρήσης της Fortinet (End User License Agreement (EULA))