Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προς την κοινοπραξία Bonatti SpA  – J&P-ΑΒΑΞ, η οποία κατασκευάζει το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού τμήματος του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου.

Συγκεκριμένα, η Vodafone Ελλάδας θα καλύψει τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της κοινοπραξίας, προσφέροντας:

  • Υπηρεσίες διασύνδεσης των εργοταξίων κατά μήκος του τμήματος του αγωγού που κατασκευάζεται από την κοινοπραξία με μισθωμένα κυκλώματα (IP-VPN)
  • Σταθερή τηλεφωνία και internet για κάλυψη των αναγκών του κάθε εργοταξίου
  • Συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και συσκευές κινητής τηλεφωνίας για τα στελέχη.

Παράλληλα, η Vodafone Ελλάδας προχωρά σε αναβαθμίσεις του  τηλεπικοινωνιακού της δικτύου με επιπλέον διεύρυνση της χωρητικότητά του σε όλη την έκταση κατασκευής του έργου, η οποία εκτείνεται από την Καβάλα έως την Ιεροπηγή (Αλβανικά σύνορα), προκειμένου να καλύψει τις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις.

Η Κάτια Σταθάκη, Εμπορική Διευθύντρια Εταιρικών Πελατών της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που η κοινοπραξία Bonatti SpA  – J&P- ΑΒΑΞ ανέθεσε ένα τόσο απαιτητικό έργο στην Vodafone Ελλάδας. Αυτή η συνεργασία αποτελεί απόδειξη της δυνατότητας της Vodafone να υλοποιεί ταχύτατα και στο βέλτιστο δυνατό κόστος πολύπλοκα έργα υποδομών διασύνδεσης. Διαθέτουμε τις πλέον ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους εταιρικούς μας πελάτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, να αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς με ευελιξία και επάρκεια. Όραμα της Vodafone είναι να οδηγήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις στην κοινωνία των Gigabit, μέσα από την σύγκλιση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών».